RO Study
👤
Tibi9
Tibi9
23-05-2016
Limba română
a fost răspuns
propoziti după SCHEMA SAPA
Răspuns :
Аноним
Аноним
23-05-2016
Printesa frumoasa este curajoasa si neinfricata.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie ABCD Un Trapez Isoscel Circumscriptibil Cu AB || CD, AB > CD. Notăm Cu X Distanţa De La A La BC Şi Y Distanţa De La C La AD. Atunci: A.[tex]\frac{y}{x}=\
Can You Help Me To Realise A Reference With 200 Words About The Best Nice Holiday?
Află Valoarea Lui A.a × 5×2 × A = A × A × Aa × B × 7 × 8 × A = A × A × A × B
Fie Abcd Dreptunghi. Ab = 10rad6 Cm, Bc = 10rad2 Cm. Perpendiculara Din D Pe Ac Intersecteaza Pe Bc In E. Aflati Perimetrul Dce
7. Determinați Numarul Necunoscut Din Proporțiile: B )x -5 Supra 4 Egal 7 Supra 2c) 3 Supra 5 Egal 2x -7 Supra 9 D) 3x+4 Supra 7 = 11 Supra 5 E) 5x +1 Supra 2
Aflati Cel Mai Mare Numar De Trei Cifre Care Impaetit La 7,5,8 Da Resturile 4,2,5 Si Caturile Nenule. Va Rog Dau Coroana E Urgent!!
Rebus(de La A-b (vertivala) Cuvant Cu Același Sens Pt Neam)alb Ca......(5litere)senin Ca......(5litere)des Ca....(5 Litere)rosu Ca Un..(4 Litere)
În Triunghiul ABC (AD) Este Bisectoarea Unghiului BAC. D € (BC), DE || AB, E € (AC) Calculați DE Știind Că AB Egal 10 Cm Și AC Egal 15 Cm
Eu Împreună Cu Bunica Mea Am Plecat În Excursie. Valoarea Morfologica + Funcția Sintactică A Cuvântului "împreună".
Propozitie Potrivit Intrebarilor Ce? Ceface? Cind?