RO Study
👤
Alecsandra2
Alecsandra2
23-05-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvinte care se termina cu litera p
Răspuns :
Bahar83
Bahar83
23-05-2016
trup
astup
stâlp
cap
laptop
ţap
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Circuit Simplu Este Format Dintr-un Generator (E=20 V, R=0,5 Ohmi) Si Un Consumator (R=4,5 Ohmi). Calculeaza: A) Intensitatea Curentului Dincircuit. B) Tensi
Spuneti La Cine S-a Referit Poetul, Folosind Cuvintele Cei Cu Inima Română.
Scrie Formele Urmatoarelor Verbe :a) A Culege - Mod Conditional-opativ, Prezent, Persoana I , Singular , ____________b) A Manca : Mod Gerunziu _________________
Sall.... Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine? Ca Nu Prea Ma Stiu La Multimile Astea :( =]] Deci: Se Considera Multimile: A={a,b,c,d,e} Su B={a,b,d,t} Determinati: Cateva
Vreau Si Eu O Propozitie Cu Expresua "neguri Vinete". Mulyumedc!
Vreau Un Adjectiv Pentru:iarna,troiene, Fluturi,zale,tara ,soare,anii,fantasme,intindere,sate, Clabuci,sanie
Alina Si Nicu Au Cules Impreuna 71 De Mere. Daca Nicu Ar Mai Culege 9 Mere Ar Avea De Patru Ori Mai Multe Decat Alina. Cate Mere A Cules Fiecare Copil? Raspuns
Grupeaza Pe Trei Coloane Substantivele Urmatoare:in Odaie,liniste,un Miros,pe Politia,din Dreapta,o Farfurie, O Bucata,cascaval,mirosul,branza,coltisor,al Casei
Suprafata Unui Magazin Este 180 Metri. Pe 25 % Din Aceasta Se Monteaza Parchet Iar Pe Restul Gresie . a) Ce Procent Din Suprafata Magazinului Este Placata Cu G
Imi Spuneti o Propozitie Cu Mia Legat