RO Study
👤
Freemsn
Freemsn
22-05-2016
Matematică
a fost răspuns
solutia sistemului 3x-y=4, x+y=0
Răspuns :
Raul077
Raul077
22-05-2016
y=3x-4
x+3x-4=0
4x=4
X=1
y=-1
Answer Link
Antonio9990
Antonio9990
23-05-2016
[tex]\displaystyle \left \{ {{3x-y=4} \atop {x+y=0}} \right \\ ------ (+)\\ \ 4x \ \ \ \ |\ \ \ \ \ 4 \\ x=1 \\ \\ 1+y=0 \\ y=-1[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Funcția F: R->R, F(x)= -3mx + 5m - 7, Unde M € R*. Determinați Valoarea Lui M Pentru Care Punctul M(m; M La A 2 - 3m - 7) € Gf
Redactează, În 5-7 Rânduri, O Descriere A Unei Biblioteci, In Care Să Foloseşti Două Pro- Poziții Atributive. Subliniază-le.
Un Triunghi Cu Două Laturi Egale Are Perimetrul De 25 Cm. Suma Lungimilor Laturilor Egale Este De 4 Ori Mai Mare Decât A Treia Laturá. Afla Lungimea Fiecära Lat
Povestește Ultimul Fragment Dintre Mamă Și Fiu Din Textul Emil Și Trenul Spre Berlin După Erich Kastner Repede Vă Rog
5. Un Text Literar Se Întinde Pe 159 De Pagini. Mara Vrea Să Îl Termine În Două Săptămâni. După 3 Zile, Fetița Observă Că Suma Numerelor De Pe Ultimele Două Pa
Va Rog Ex 5!!!!!!!!!!!
2. Precizează Prin Ce Sunt Introduse Propoziţiile Atributive Din Frazele De Mai Jos. Faptul Că M-a Ajutat La Nevoie M-a Impresionat. Rochia Pe Care Mi-am Ales-o
Analizati Substantivele: Dorothy, Tovarășii, Drumul,pădurea,cărarea,frunze,crengi.va Rog Frumos Ajutați-mă Plss Îmi Trebuie Repede
Rezolvati 4+6+8+10+.....+202
1.conjugati Verbul: Aimer (in Franceza Logic) 2.scrieti Propozitiile La Forma Negativa (tot In Franceza): Alice Est Dans Le Parc. Je Plante Des