RO Study
👤
Antonia124
Antonia124
22-05-2016
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu a opri
Răspuns :
Аноним
Аноним
22-05-2016
El a oprit masina pentru a merge la baie
Answer Link
Irina170
Irina170
22-05-2016
pentru tine,timpul s-a aprit in loc!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Nr.este 63 Primul Nr.este De 7 Ori Mai Mic Decat Acestă Sumă Iar Al Treilea Este Cu 14 Mai Mare Decât Tripulul Celui De-al Doilea. Care Sunt Nr.
Calculati[tex](3x-4)^2 [/tex]
Determina Numarul Necunoscut Din Egalitatile21+124569-2x A-107=6737 (18xb-1278):149=36 [(c+41+56):2-20]:19=3
Transforma Urmatoarele Cuvinte In Substantive: Zboară, Cântă, Plange, Vorbeste,construieste, Vesel, Innoptat,luminos Imbracat,pufos.
Pentru Un Proiect Elevi Au Colectionat 25 De Corpuri Din Metal De Doua Ori Mai Multe Corpuri Din Hrtie Si De 3 Ori Mai Multe Corpuri Din Sticla Decat Cele Din
Imi Puteti Argumenta Ca D.l Goe Este Schita? Va Rog
Argumentează Enunțul :Eu Cred Că, Creierul Este Mult Mai Bun Decât O Bucățică De Metal,zise Matilda,pentru Că Asta Este Un Calculator.
Scrie O Compunere 7_8 Rânduri Amitinduti De Prieteni Tai Descrie Locurile În Care Te Ascundeai Când Te Jucai Cu Ei Acasă Ori În Parc Menționează La Sfârșit Ce Î
De Alcatuit Un Dialog Din Opt Replici Dintrun Vinzator Si Cumparator La Gradina Zoologic!! VA ROG!!!!
Afla Produsul Dintre Cel Mai Mare Număr De Doua Cifre Si Cel Mai Mare Număr Impar Scris Cu O Cifra.