RO Study
👤
David51
David51
22-05-2016
Limba română
a fost răspuns
ideile principale din o calatorie fascinanta
Răspuns :
Аноним
Аноним
22-05-2016
1. Ne-am echipat potrivit.
2. Am intalnit locuri foarte frumoase in calatoria noastra.
3. Am ajuns cu bine si am facut multe fotografii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie 2 Forte Rezultanta Maxima A Acestora Este De 17 Newtoni Iar Rezultanta Minima Este De 7 Newtoni Sa Se Calculeze Fortele Stiind Ca Sunt Orizontale si Rezult
Conguctia Datimi Cateva Exemple Cu Conjucti Subcoordonatoare Si Coordonatoare
Voi Pune 4 Probleme Mici! Merci <3 !!!1.Un Calator A Plecat Din Onesti La Ora 8 Si 37 Minute Si A Ajuns La Bucuresti La Ora 13 Si 2 Minute.Calculati Cat A Du
Transformati:25,5cm=...m=...km 1m=...cm=...km 105,2m=....cm=....km 0,5km=...m=...cm
As Vrea Sa Stiu Editura Si Data Aparitiei Volumului Povesti,povestiri,basme Si Legende De Eugen Jianu
Complcteaza Enunturile Alegand Notiunile Potrivite Din Paranteza; Apa Este O Substanta (...
Alcatuiti Enunturi Noi Cu Ajutorul Verbelor:fulgera,tuna,trece,apare,alergam,nu Avem....-Precizati Persoana,numarul ,si parte De Propozitie
Ancuta Si Oana Au 23 De Carti cu Povesti .Cate Are Fiecare Daca Oana Poseda De 4 Ori Mai Multe Carti Si Inca Trei ?Va Rog Facetimi-o Cu Segmente Si Rezolvarea
Gasiti Trei Numere Naturale A,b,c Pentru Care [tex] X^{3}+7 X^{2} +14x+8=(x+a)ori(x+b)ori(x+c)[/tex]
Raspunzand La Toate Cele 100 De Intrebari Ale Unui Test,un Elev A Obtinut 340 De Puncte. Pentru Un Raspuns Corect S-au Acordat 5 Puncte,iar Pentru Un Raspuns In