👤

compunere de imaginatie despre teleportare(8-15 randuri)

Răspuns :

Ma aflu cu părintii mei la o ceremonie de deschidere a unui nou restaurant.Fiind ca ma plictisesc atât de tare am decis sa ies afara pentru a ma relaxa și a lua o gura de aer proaspăt. Cum stăteam asa mi-a venit în minte un gând care nu îmi dă pace. Ma tot gândeam cum ar fi sa ma pot teleporta unde și când vreau eu. După ce am mai stat puțin afară m-am întors înăuntru unde m-am împiedicat de un scaun și am căzut. După ce mi-am revenit am observat ca nu mai eram la acel restaurant ci la școală.Ma tot gândeam cum s-a întâmplat,iar apoi m-am gândit că aș vrea să fiu acasă.Am închis ochii,iar când i-am deschis eram în cameră mea.Asta chiar a fost ciudat zici ca m-am teleportat. Ca sa ma conving ca e adevărat m-am teleportat în China. Totul era atât de frumos de parca ar fi un vis.Dupa ce am fost în China m-am teleportat în Dubai după care în Japonia. Totul e atât de frumos și de impresionant. La un moment dat m-am împiedicat și am căzut,iar după am văzut negru. Când mi-am revenit eram în restaurant cu părintii mei și ceilalți invitati. Se pare ca când am căzut am leșinat și am visat ca ma pot teleporta. După acest incident toată lumea și-a continuat treaba.