RO Study
👤
Gabitza2316
Gabitza2316
22-05-2016
Matematică
a fost răspuns
4 radical 3 ori 8
ajutor
Răspuns :
GreenEyes71
GreenEyes71
22-05-2016
4√3*8 = 32√3.
Green eyes.
Answer Link
GirlXd
GirlXd
22-05-2016
4
√
3x8=32
√
3
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă Ai 18 Ani, Poți Să-ți Cumperi Casă Fără Părinții ?
,,Enigma Otiliei” De G. Călinescu – Test De Verificare A Lecturii1. Care Este Orașul Natal Al Lui Felix Sima? 2. Ce Vârstă Are El? 3. Care Este Detaliul Semnifi
A Complete Using The Correct Form Of The Words In The Box. 1 John Sanders, MP, Yesterday. Any Involvement In The Scandal When Asked About It Deny 2 The Politici
A Mellékelt Ábrán ABCD Egy 12 Cm Oldalú Négyzet,DE=8cm,EC= 6cm,CF=18cm És BF=9cm.Igazold,hogy A DEC Kongruens CBF
10. Câinele (său), King, Nu (l)-a Observat (imediat) Pe (intrus).Precizează Valoarea Morfologică A Cuvintelor Din Paranteze.
Vara Nu Dorm Connect-R Eu Vara Nu Dorm, Ei Decât Dacă-mi Dai Somnifere Și Cum Nu Iau
Determinați Aria Totală A Unei Piramide Patrulatere Regulate Cu Muchia Laterală De 10 Cm Și Înălțimea De 5 Cm.Ajutooooot, Va Rooooog!!!
ABC_G=ecuațiile Medianelor Și Centrul De Greutate.trebuie Sa Contina 1.Corectitudinea Prezentării Noțiunilor Teoretice 2.Prezentarea Și Corelarea A Minim Un Ex
Pe Multimea Numerelor Reale Se Defineste Legea De Compozitie X*y=xy-x-y+2. Calculati (x-1)(y-1), Stiind Ca X,y Apartin Lui R*, X Diferit De Y Si X*(1/y)=(1/x)*y
VA ROG REPEDE EX 3!!! DACA ESTE COMPLET SI CORECT DAU COROANA