RO Study
👤
Alexeiosif
Alexeiosif
22-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă aici
Răspuns :
Şobo2004
Şobo2004
22-05-2016
subiectul subînțeles nu se afla
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Arii.M Este Un Punct In Interiorul Dreptunghiului ABCD. Demonstrati Ca S[MAB]+S[MCD]=S[MAD]+S[MBC].
Ajutor Dau Cel Mai Bun Raspuns ;)! fomeaza Vebe Onomatopeice De La Interjectiile:cioc-cioc,fas-fas,trosc,zdrrang,piu,miau,mu,cirip,cotcoda,of,tiums :*
Spuneti-mi Niste Simboluri Care Au Existat La Nuntile Romanilor(Roma Antica),dar Care Sa Existe Si Astazi La nuntile Romȃnilor.(Simbolurile Sa Fie Aceleasi Dar
Ma Ajutati Va Rog Frumos Rotunjeste Pe rand la Sute Mii Zecii Demii Numerele 248588 326641,348248, 826526 645248 954325 756426 824824
Numiti Cele 3 Obiecte Datorita Carora Fata Cea Mica A Imparatului Il Recunoaste Pe Praslea Sub Infatisarea Ucenicului Argintarului ! Plzzzzz Zicetimi Si Mieeeee
O Prisma Patrulatera Regulata Cu Inaltimea De 6 Are Aria Laterala Egala Cu 120 Cm Care E Lungimea Muchiei Bazei Laterale ?
Completați Propozițiile Cu Forma Corectă A Lui ,,have To'' Iar Apoi Traduceti-le:a)He's Hurt His Arm So He ......... Go To Hospital For An X-ray.b) ........ Pe
Cand Si De Ce Se Folosesc Coeficientii Chimici?Explicati-mi Va Rog! Daca Doriti,dati-mi Si Un Exemplu Pentru O Reactie Chimica!
Buna!! Ajutor!! Corecteaza Punctuatia astazi Este Duminica Prin Urmare Ma Intalnesc Cu Prietenii Mei.acestia Sunt:Dan,Radu,Andrei.De Obicei Mergem Sa Jucam Fotb
Lungimea Laturii Unui Triunghi Echilateral Înscris Într-un Cerc Este A.Să Se Afle Lungimea Laturii Patratului Înscris În Acest Cerc.Știu Că Răspunsul E A(radica