RO Study
👤
Sine
Sine
22-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Propozitii cu sau dezlegat
Răspuns :
Genius6
Genius6
22-05-2016
Ei s-au dus in excursie la munte.
Preferi ciocolata sau acadea?
Answer Link
Coco941
Coco941
22-05-2016
colegii mei s-au dus in excursie la munte. florile s-au ofilit in vaza. capsunile s-au copt in gradina.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Calitati Principale Credeti Ca Ar Trebui Sa Aiba Un Bun:actor, Regizor, Compozitor De Muzica Si De Film. Scenarist Operator
Calculati Aria Unui Triunghi ABC Cu BC =12 Cm Si Inaltimea AD=5cm
Rezolvati Ecuatiile : A.) 12-x=-3B.) 1\3x(x La Nivel De Fractie) 1/3x-1/4=0C.) Radical Din 2x +radical Din 2 - X = 2 - Radical Din 2
Am Nevoie Neaparat Pt. Astazi DAU 20 DE PUNCTE CARE IMI FACE CINEVA CORECT EXERCITIUL MA AJUTA SI PE MINE LA ROMANA!!!! Carevaaa1.Identificati propozitile
Alcatuiti O Problema Cu Eercitiul: 600 + ( 600-200) =
Trece Textul Urmator In Vorbire Indirecta :ochii Flacaiasului Se Intristasera . In Iarna Aceea Toate Petrecerile Ii Erau Inveninate . --sa Pregatesti Cu M
Ce Stari Stari Sufletesti Transmite Poetul Cu Ajutorul Cuvintelor; Veniti Cu Drag; Revedeti Campia Si Cuiburile;sa Rad De Fericit; Cu Voi Vin Florile...noptile
Un Taran A Masurat Un Lot Dreptunghiular Si A Obtinut 96 De Pasi In Lungime Si 84 De Pasi In Latime.care Este Perimetrul Lotului,daca:a)6 Pasi Masoara 4m;b)8 Pa
Poezia Liceu De George Bacovia Ce Tip De Lirism Are ?
1. Un Elev Cumpara 7 Kg De Fructe:mere Si Portocale.un Kg De Mere Costa 3 Lei Iar Un Kg De Portocale Costa 4 Leicate Kg De Mere Si Portocale Cumpara Elevu Daca