RO Study
👤
Buldog
Buldog
26-10-2014
Limba română
a fost răspuns
Ex de un antonim cu f.s. de vb si adv.
Răspuns :
MisterDragoș
MisterDragoș
26-10-2014
Salut!
Neastâmpărat≠Cuminte
Cuminte ca adjectiv:
Un băiat
cuminte
asemenea lui nu am mai văzut.
Sau ca nume predicativ cu funcție adjectivală:
El este
cuminte
.
Și ca verb.
Cumințește-te
odată!
Mult succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Viața Oamenilor, Așa Cum A Fost Descrisă În Acest Interviu, Vi S-a Părut Fascinată, Normală, Plicticoasă, Greu De Judecat De Către Cei De Azi (puteți Propune Și
Realizează Un Jurnal Cu Dublă Intrare Dintr-un Fragment Din Aurel Vlaicu
Vreau Si Eu O Analizare La Cuvintele Următoare:manzul, Cafeniu , Iedul, Alb,puiul, Gaina,fluture,floare.
Găsiţi În Text Locurile (contextele) În Care Personajul„zâmbește” Într-un Anume Fel Apreciativ În Funcţie De Comportamentul Altor Personaje: „Şi A Zâmbit Moș Mi
APLICA! Scrierea Imaginativă A Unui Text Pe Baza Unui Şir De Intre Pe Baza Întrebărilor De Mai Jos, Scrie Un Text, De Şapte Enunţuri, Despre Participa Spectacol
Un Bloc De Sticlă Cu Indicele De Refracție N = 1,73 (= √3) Are Secțiunea ABCD Dreptunghiulară, Ca În Figura Alăturată. Blocul Este Plasat În Aer (naar = 1). O R
AJUTORRRR VA ROGGG AJUTORRRRRRRRR
Desenează Pe Caiet A Un Segment De Dreaptă Cu Lungimea De 5 Cm În Poziție Oblică Și Un Segment De Dreaptă Cu Lungimea De 4 Cm În Poziție Orizontală B O Linie Fr
2√3•3√3=???? Ajutor
In Figura Alăturată Este Reprezentat Trapezul Drept- Unghic ABCD, Cu AB || CD, AB < CD, Având *A = *D=90°, Diagonalele Perpendiculare (ACL BD), AE | BD, E Ap