RO Study
👤
Hahah2
Hahah2
21-05-2016
Matematică
a fost răspuns
20 cm cati metri înseamnă
?
Răspuns :
Jenni2003
Jenni2003
21-05-2016
20 de cm este 0,2 m .
Sper ca te-am ajutat !!!
Answer Link
KCD
KCD
21-05-2016
20 cm=20÷100= 0,2 m
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu O Compunere De 15 Randuri In Care Sa Descriu Timpul Si Scopul Unei Calatorii Pe Care Mi-o Doresc Va Rog!!!
Rolul Virgulei"- Al Cui Esti,tu,ma ? Auzi Flacaul. "
Pe Parcursul Unui An,pretul Unei Biciclete A Crescut De La 940 Lei Pina La 1081 Lei. Sa Se Determine Cu Cite Procente A Crescut Pretul Bicicletei.
La O Sursa De Tensiune U=220V Se Conecteaza Patru Becuri, Ca InLa O Sursa De Tensiune U=220V Se Conecteaza Patru Becuri, Ca In Figura Alaturata Cu Puterile Inch
Zice :subliniati Cu O Linie Predicatele Din Fragmentelle Date'Numai Mireasma Fanului Staruie In Cer ."Mai Tarziu , O Cotofana A Adus O Veste -n Goana." Ce Trebu
Ce Este Cercul Circumscris? Dar Cercul Inscris? Si Cum Se Fac? :)
Imi Puteti Clarifica Si Mie Ceva?as Avea Nevoie De Gruparile Chimice Cu Tot Cu Valentele Lor La Care Ma Cam Incurc ?ma Puteti Ajuta Va Rog?
Scrie Toate Numerele Mai Mari Decat 210 Care Scazute Din 334 Dau Diferenta Cel Putin 221 Si Cel Mult 224
Alta Problema: Diferenta A Doua Numere Este 84.Afla Numarul, Stiind Ca Suma Lor Este De 3 Ori mai Mare Decat Diferenta
Construiti Triunghiul ABC Dreptunghic In B Daca M € (BC) MB=MC = 4 Cm Si M(unghiului CMA) = 120 Grade Va Rog Repede