RO Study
👤
Mariaaaa123
Mariaaaa123
21-05-2016
Matematică
a fost răspuns
Vă rog frumos, cine ştie să mă ajute?
Răspuns :
CookieMonster15
CookieMonster15
21-05-2016
f=numarul de fete
b=numarul de baieti
f+b=26
f=26-b
f-2=2(b-3)
26-b-2=2b-6
24-b=2b-6
-b-2b= -6-24
-3b=-30
b=10
f+10=26
f=26-10
f=16
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Impartire Impartitorul Este 3,iar Catul Este De 2ori Mai Mare Decat Impartitorul.Care Este Deimpartitul?
Un Alcool Monohidroxilic Reactioneaza Cu 115 G Sodiu Si Formeaza 384 G Alcoolat . Stiind Ca Randamentul Reactiei Este 80 % ,sa Se Determine Alcoolul .
Urgent.... Am Nevoie, Va Rog! Dau Coroană! Ex:9 Urgent
Știe Cineva Cum Se Rezolvă Asemenea Exerciții? Nu Găsesc Nici În Cursuri Rezolvări Pentru Asemenea Probleme. Daca Se Poate Și Cu Argumentare Sau Daca Sunt Și Fo
Exercitiile 3,4,5 Repedeee Va Rog Mult ! Dau Coroana !
Folosind O Sticlă De 75 Cl Vrem Sa Umplem Cu Lichid Un Vas In Formă De Paralelipiped Cu Dimensiunile De :3dm,2dm Și 1 Dm.Urgenttt!Dau Coroană !!!!Nu Vă Mint!!!
Masurile Unghiurilor A B C Ale Triunghiului Abc Sunt Invers Proportionale Cu Numerele 1,3,6. Bisectoarea Unghiului B Intersecteaza Latura Opusa In D . SE Prelu
Derivarea Cu Sufix Diminutival: Care Este Sufixul Diminutival In Cuvantul "inimioara" ? OARA Sau IOARA?
Traduceti In Limba Engleza: Animale Animalele Sunt Fiinte Minunate Ce Traiesc In Mai Multe Medii: Terestru,acvat
Am Nev Sa Inteleg O Chestie :Rezolvati In Multimea Numerelor Reale Ecuatia Log2(x^2-4x+4)=0 Un Prieten Mi-a Spus Ca Asa Se Rezolva Se Aplica Conditiile De Exis