RO Study
👤
Allexandra11111
Allexandra11111
19-05-2016
Matematică
a fost răspuns
Cum transform 0.1 dm in metri ?
Răspuns :
Аноним
Аноним
21-05-2016
Imparti pe 0,1 la 10
0,1 dm=
0,01 m
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Varog Ajutati-ma Si Pe Mine La Ex AstaYou Have A Problem.Write A Letter To The Agony Aunt/Uncle Explaining You Problem And Asking For Help.Give It To Your Teach
Imi Puteti Traduce Aceste Fraze Din Latina In Romana Va Roggggggg Mecum Colleagae Erunt Et Quinque Meorum Amicorum Iulia Disciplinam Amat Ideoque Prima Inter
Se Considera Functia F:R-R, F(x)=2-x. Calculati F(1)+f(2)+f(3)+.....+f(100)
1.Precizeaza Modul De Formare A Cuvintelor : a.satuc- b.bunatate- c.stralucitori- 2.Mentioneaza Sinonimele Cuvintelor De Mai Jos: a) Saraci Lipiti Pamantului-
Care Este Aparatul De Masura A Fortei?
Heii!Deci Am Mare ,mare Nevoie De O Demonstratie De 20 -25 De Randuri(dar Bineinteles Ca Nu Dupa Net )in Care Sa Demonstrez Ca 'Imnul Lui Stefan Cel Mare' Este
1.Subliniati Cu O Linie Predicatele Nominale Si Cu Doua Linii Predicatele Verbale Din Textul Urmator. "A Fost Odata Un Imparat Care Era Bogat Si Puternic. Ace
Ce Distanta Parcurge Un Tren Care Se Deplaseaza Cu Viteza Medie De 73km/h Timp De 6 Ore?
Dupa O Crestere Cu 25% ,pretul Unei Perechi De Pantofi Este De 100 Lei .Atunci Pretul Initial Al Perechiei De Pantofi Era De ,,,,,. Lei
Ce Inseamna Sa Numesti Doua Mijloace De Carcterizare A Personajului Va Rog Sa Imi Spuneti!!!