RO Study
👤
Byby0524
Byby0524
19-05-2016
Matematică
a fost răspuns
a-329=123cum se rezolvă????
Răspuns :
Catelusa55555
Catelusa55555
19-05-2016
A=329+123
A=452 acesta este raspunsul sper sa fie bine mult noroc in continuare
Answer Link
AmyTheKitty
AmyTheKitty
19-05-2016
a=329+123
a=452
nu era greu ;D
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compuneti Un Text Din 6 Propozitii Din Cuvintele "fluturasii Jucausi,flori Multicolore, Flori Parfumate, Copaci In Haine De Sarbatoare"
Suma A 2 Nr. Este De 3 Ori Mai Mare Decat Diferenta Lor. Stiind Ca Dif. Nr. Este Cu 248 Mai Mica Decat Suma , Sa Se Afle Cele Doua Nr.
Motivati Prezenta Cratimei In Enuntul "Oare N-ar Fi Bine Sa Samanam Papusoi Pe Langa Gard Si Imprejurul Straturilor?" Va Rog!
A)Descrie Doua Situatii Ce Ar Putea Ameninta Populatia Pamîntului B) Propune Solutii Pentru Rezolvarea Acestora pentru Stiinte
Sa Se Determine Multiimea Solutiilor Reale Ale Inecuatiei X La Patrat +x-6mai Mic Sau Egal 0. Scuze Daca Nu Este Destul De Explicit.
Trebuie Sa Aleg Un Erou Si Sa Mi-l Imaginez In Actiune Intr-o Situatie Critica. Ceva Idei, Nu Stiu Pe Cine Sa Aleg, As Vrea Sa Fie O Femeie Super Erou Dar Sa Fi
Ajuuutatima Va Rog Urgent Am Nevoie!!!!! Fill In ,,witch"or ,,what" 1. ....dress Shall I Wear, The Red Or Blue One? 2. .... Flowers Do You Like? 3.
Care Munte Este Cel Mai Inalt?
Cate G De Fe Se Afla In 4 Moli De Substanta Ce Prezinta Raportul De Masa: Fe:S:O=7:4:8
De Ce Nu Ai Vrea Sa Plece Copilarie De La Tine