RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Povestiti un desen animat
Răspuns :
MihaiManole
MihaiManole
19-05-2016
Eu am ales Tom si Gerry fiind ca este unul dintre cele mai populare desene animate:
Tom il alearga pe Gerry in fiecare episod.Ei defapt dunt prieteni apropiati. Toate aceste episoade de comedie. Eu cred ca este cel mai frumos desen.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvare , Va Rog Frumos!
Marius Are 28 De Ghinde.Daca Ar Mai Avea 6 ,ar Avea Tot Atatea Cate Are Ionut.Cate Ghinde Au Impreuna Cei Doi Copii?
Pe O Scara A Unui Bloc Sunt 40 De Apartamente Cu Doua Si Cu Trei Camere.Stiind Ca In Total Sunt 90 De Camere,aflati Cate Apartamente Cu Doua Camere Sunt Pe Acea
Ce Formula Trebuie Aplicata La Ex. 6?
O Bucata De Tabla In Forma De Dreptunghi Cu Latimea De 1,5 Cm Este Impartita In 6 Parti Fiecare Patrat Cu Lungimea De 1,5 Cm . Atuncu Bucata De Tabla Are Lungim
Mă Ajutati Vă Rog La Ex. 3
O COMPUNERE CU TITLUL CREDINȚĂ (VA ROG ESTE FOARTE URGENT
Dau 35 De Puncte!! O Tara Sau Un Oras Din America De Nord. "Vreau Sa Vizitez...pentru Ca,
4 Caiete+6 Pixuri=38 Lei , 2 Caiete +5 Pixuri Costa 25 Lei .cat Este Un Caiet Si Un Pix?
Se Oxideaza 13,8 G Toluen Cu Solutie Permanganat De Potasiu In Mediu Acid. Volumul Solutiei De Permanganat De Potasiu 0,6M Transformat De Cu Randament De 60% A