RO Study
👤
Denisia11
Denisia11
19-05-2016
Limba română
a fost răspuns
De povestit o legendă istorică.
Răspuns :
Dita11
Dita11
19-05-2016
Cauta pe internet lugenda Oltului si a Muresului am incercat sa ti-o scriu dar nu ma lasa sa o scriu pe toata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Explica Numerele Rationale.
Construiti Enunturi Cu Adjectivele Pronominale> Singur,singura,singuri Si Singure. In Enunturile Simple Substituiti Unde E Posibil Adjectivele Pronominale Da
Care Este Suprafata In Ari A Unui Teren De Forma Patrata Daca Pentru A-l Inconjura Cu Piciorul Se Fac 576 Pasi,stiind Ca 3 Pasi Fac 2 Metri?
Buna Ziua,as Dori O Solutie La Un Exercitiu De Cls 5.Fie A=(2008 La Puterea 10-2008 La Put 9)totul La Puterea 4 Si B=[(2008la Put5)totul La Put 6*2007 La Putere
Un Oras Are 2700 Locuitori Dintre Care 37% Dintre Locuitori Sunt Femei . Cati Barbati Sunt ?
Ce Semnifica Urmatoaele Versuri ? "Călăream Pe Un Cal Și Deodată-am Văzutcă Eu Sunt Calul AcelaȘi Deodată-am Văzut Că Ei Doigalopează Pe Mine.Mă Învolburam Și D
Analizeaza Morfologic Si Sintactic Pronumele Si Adjectivele Pronominale Interogative Din Textele Urmatoare:a) -Moșule,al Cui E Feciorandrul Acesta? -Al Nostr
Scrieti 5 Proverbe Care Sa Contina Adjective.
Vreau Sa Traduc Aceste Propoziti Din Romana In Engleza Dar Ma Incurc Ei Nu-si Luasera Cheile Cand Plecase De-acasa Cand A Ajuns In Magazin Si-a Dat Seama Ca Isi
Care imi spune Un Referat despre George Cosbuc