RO Study
👤
Cristina021
Cristina021
19-05-2016
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu abitir
Răspuns :
Mihaitaulescu2
Mihaitaulescu2
19-05-2016
El lucreaza mai abitir decat altii.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Discurs De Maxim 3 Minute Despre PARFUM•istoria Parfumului •cum Oamneii Inainte Isi Fabricau Parfumul Sau Ce Foloseau Petru Un Miros Placut •cele Mai Scumpe
Alege Informatii Dintr-o Revista Pentru Copii Despre Plante Si Animale
Un Proiect La Limba Română Cu Capitole . Castel Familie . Gradina Palatului .invazia Magicianul.salvarea .recompensa .final Fericit .
6) Read John's Essay And Fill In The Gaps With: Firstly, This Is Because, For Example, However, In Conclusion, What Is More, On The Other, As A Result.
6.Justifică Punerea Incipitului Sub Semnul Negației,precizând,precizând Ce Se Înțelege Prin Bunuri Lăsate Prin Testament.
Intr Un Vas Se Gasesc Volume Egale De Hidrogen, Oxigen Si Monoxid De Carbon La Temp 27 Grade Celsius Si Presiunea De 3 Atm.Se Da Foc Amestecului De Gaze.Care Va
1. In Figura Alăturată MOB Si BOC Sunt Două Unghiuri Adiacent Suplimentare,astfel Incat AOB = 8 BOC Si Ob Este Bisectoarea Unghiului AOB. Unghiul DOC Are Măsura
Va Rog Ajutați Mă !
Salut! Sunt Leu Conform Zodiacului Și M-am Născut Pe 26 Iulie 2008. Sunt O Fată Și Am Fost Diagnosticată Cu Tetrapareză Spastic-diskinetică. Mă Întreb Dacă Exis
Dati Exemple De Numere Naturale N, Astfel Încât Fracția Ordinară A) Fracție Zecimalǎ Finitǎ; 7+0 7 10+n B) Fracție Zecimală Periodică Simplă; 600 100 75 Să Se