RO Study
👤
Krystynakrysa
Krystynakrysa
26-10-2014
Matematică
a fost răspuns
sa se determine elementele multimii
Răspuns :
Razvan16
Razvan16
26-10-2014
-1<2x-1<=1
I
-1<2x-1
0<2x
x<0
x apartine multimi (0,+infinit)
II
2x-1<=1
2x<=2
x<=1
x apartine multimi (-infinit,1]
intersectand multimile rezultatul e 1 deoarece e sunt numere naturale si la 1 este ]
Answer Link
Andreea9
Andreea9
26-10-2014
A={x∈ N / |2x-1| ≤ 1}
x ∈ N ⇒ x={0;1}
|2x-1|
|2·0-1|= |-1|
|-1|=1
|2·1-1|=|1|
|1|=1
A={ 0;1 ∈ N / |2·0-1| ; |2·1-1| ≤ 1}
Sper că te-am ajutat.Multă baftă! :*
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna , Am Un Proiect La Istorie Cu Un Coleg Si Ne-am Hotarat Sa Scriem Despre Gaius Iulius Cezar , Si Nu Prea Stiu Ce Sa Scriu Desre El , Am Scris Ca A Scris 7
Daca Am Un Sistem De Axe Ortogonale XOy , Si Se Conidera A(0,√3+1) ; B(-1,1) ; C(1,1) . Cum Arat Ca Triunghiul ABC Este Echilateral???
Un Bidon Plin Cu Smantana Cantareste 25 Kg, Iar Bidonul Plin Pe Jumatate Are 13 Kg. Afla Care Este Greutatea Bidonului Gol Si Incercuieste Raspunsul Corect.a) 2
In Triunghiul ABC,m(A),m(C)=45,Iar AD Perpendicular Cu BC,D Apartine (BC). sTIIND Ca AD=12 Cm,determinati: a)lungimea Laturii (BC) b)aria Triunghiuluui ABC c)pe
Doi Copii Au Impreuna 475.000 Lei.Dupa Ce Primul Cheltuieste Cat Dublul Celui De-al Doilea,raman Fiecaruia Cate 50.000 Lei.Cati Lei A Avut Fiecare Copil La Ince
Sa Se Gaseasca Cate Trei Predicate Pentru Cuvintele:scriitorul, Apele, Batranii, Invatatoarea, Senatorul.Astept Un Raspuns Va Rog Frumosmultumesc
Buna Am Nevoie La Religie Sa Imi Imaginez Ca Sunt Ziarista si Sa Scriu 3 Texte A Cate 6 Randuri In Care Sa Prezint 3 Categorii Si In Care Sa Aplic Invataturile
Cine Poate Sa Imi Traduca In Engleza : Vreau Sa-ti Povestesc Despre O Nouă Discoteca La Care Am Fost. Muzica A Fost Aleasa Briliant ,mi-a Placut Foarte Mult, La
Care Au Fost Cauzele Caderii Comunismului?
Buna! Imi Puteti Spune Si Mie Ce Sunt Neologismele???Va Rog Maine Am Teza La Romana...:) :) :)