RO Study
👤
Elo2
Elo2
18-05-2016
Limba română
a fost răspuns
adjective transformate în substantive ''înmiresmat
Răspuns :
Аноним
Аноним
18-05-2016
mireasma...
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
Alina250
Alina250
18-05-2016
mireasma sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Încălzește Pe O Sită De Azbest Un Amestec Format Din Fer Și Sulf.Din Reacție Se Formează 35,2 G FeS. Dacă Reacționează Numai 90% Fe, Masa Ferului Din Amestec
Ma Puteti Ajuta La Ceva Va Roooooooooooooooog Urgent Gasiti Cat Mai Multe Expresii Cu Cuvantul A Prinde Daca Este Un Raspuns Bun Primesti Coroana
O Prop Cu Interjectia Bravo Ca Sa Fie Termen Regent Si Sa Determine Un Complement Ind..va Rog Am Prima Ora...
Bunica Cheltuie 93 Lei Cumparand O Bluza, O Camasa Si 3 Perechi De Ciorapi. Stiind Ca Bluza Costa 46 Lei, Iar Camasa De Doua Ori Mai Putin Decat Bluza, Afla Cat
Alegeti Un Drept Al Copilului.Alcatuiti O Compunere Despre Acest Drept In Care Sa Fie Respectat VA ROG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dau Puncte Multe
ROG REPEDE EXPRESII DEOSEBITE 'DE PRIMAVARA CU POMI FRUCTIFERI Infroriti* '
Bunica A Cumparat 2 Cutii Cu Cate 6 Globulete Rosii Si 4 Cutii Cu Cate 4 Gl Galbene Ea Le Impate In Mod Egal Celor 4 Nepoti . Cate Globulete Primeste Fiecare Ne
X La Puterea 3 Egal 512, X Egal Cu.......
DIFERENTA A DOUA NR ESTE 246,12 .STIIND CA UNUL ESTE DE 7 ORI MAI MARE DECAT CELALALT SA SE AFLE NR
Cine Pune Intrebari Fara Inteles Sa Nu Mai Pune Am Dreptate ??? Cine Raspunde Ii Dau Coroana