RO Study
👤
Vali31
Vali31
18-05-2016
Limba română
a fost răspuns
de catre cine poate fi scrisa o nuvela?
Răspuns :
Raii1
Raii1
18-05-2016
Mircea Eliade (cred nu sunt sigura)
Answer Link
MihaellaC
MihaellaC
18-05-2016
Ion Luca Caragiale-ex de nuvelă -Doua loturi
Ioan Slavici-ex de nuvelă-Popa Tandă
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Un Chiosc S-au Adus 324 De Ziare Si Reviste. Numarul ziarelor Este De 5 Ori Mai Mare Decat Cel Al Revistelor. Cate Ziare Si Cate rev
Formulati Enunturi In Care Rosie , Siret , Mare. Sa Fie Pe Rand Substantive Apoi Adjective
Am Nevoie De O Fisa De Lucru Despre Creion
Va rog1.suma Doua Nr Este 28,daca Se Micsoreaza Primul Cu 4,devine Egal Cu Dublul Celui De Al Doilea.Care Sunt Cele 2 Nr?2.suma 3 Nr Naturale Distinctenenule Es
Va rog1.suma Doua Nr Este 28,daca Se Micsoreaza Primul Cu 4,devine Egal Cu Dublul Celui De Al Doilea.Care Sunt Cele 2 Nr?2.suma 3 Nr Naturale Distinctenenule Es
Contextul:,,Îi Cunosc Pe Toti Si Mi-e Sila De Ei (...)ei Bine,principiul Unui Stat Este Virtutea,iar Pana La Realizarea Ei,teroarea.,,toti= Ce Fel De Pronume?ce
Text Argumentativ Despre Aspiratia Catre Succes (15 Randuri)
Buna,am O Problema La Care Nu Am Primit Raspuns,ma Ajutati Va Rog?1.suma A Trei Nr Naturale Este 14,daca Unul Din Nr Se Dubleaza Suma Celor Trei Este 24,care Es
Dezvoltă Gîndul,în Spatiul Propusa)Natura A Creat Florile,fiindca ............... b)Acolo Unde Sint Flori E Lumină........................c)Limbajul Unei Flor
Cum Trebuie Legati Mai Multi Rezistori Cu Rezistenta De 33 Ohm Pentru Ca Rezistenta Echivalenta A Gruparii Sa Fie De 11 Ohm? Cati Rezistori Sunt Necesari?