RO Study
👤
MelyTbx
MelyTbx
18-05-2016
Matematică
a fost răspuns
cel mai mare numar care se rotunjeste la 230
Răspuns :
Sanduurzica
Sanduurzica
18-05-2016
cel mai mare nr. care se rotunjeste la 230 este 229
Answer Link
DogBlog
DogBlog
18-05-2016
cel mai mare numar la care numarul 230 se poate rotunji este 229 ...sper ca te-am ajutat si bafta...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Irina A Calculat Suma A 20 De Nr Naturale. Din Greșeală, În Loc Să Adune Un Termen Îl Scade Și Obține Un Rezultat Cu 546 Mai Mic. Care Este Nr Scăzut Din Greșea
Care Sunt Mijloacele Folosite De Comuniști Pentru A Ține Sub Control Întreaga Societate?
Problema 1 De La Partea A Treia
În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele A(3,4) Şi B(1,0). Determinaţi Ecuația Dreptei AB .
Patru Nepoți Au Împărțit O Moștenire Astfel:unul A Luat1/2din Ea, Altul1/4din Ea, Al Treilea A Luat1/8si Ultimului I Sau Cuvenit 20.000lei.ce Valoare Are Moșten
1. Precizati Formarea Cuvintelor : "miazănoapte", "revedeti", "noastre" 2.Explicati Folosirea Virgulei În Expresia "Veniți, Dragi Păsări, Înapoi "Va Rooog, Mu
Vacanta. OsnanbruckVreme Buna Dar Și Frig Am Vizitat MuseuAm Fost În Oraș Pana Aici Sunt Toate Inpreuna Mâncare Oua Roși Paște Am Ciocnit Oua Biserica TemeNachh
Cum Se Procedează La Problema Nr 18? Mulțumesc Frumos!
Va Rog Dau Coronița Cele 4 Ex..fara Explicație Pas Cu Pas...va I-a Prea Mult
Se Stie Ca Fractia Ireductibila A/b Este Echivalenta Cu Fractia 84/126. Calculati A+b. Va Rog!! Dau Coroana!!!