RO Study
👤
Oxy
Oxy
26-10-2014
Limba română
a fost răspuns
Sinonim pentru a dezansambla !!
Răspuns :
Ste
Ste
26-10-2014
a dezmembra ( sinonim ).
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Este 906.Daca Scadeti Dintru-un Numar 3 Si Il Adaugati La Celalalt Numar,atunci Cele Doua Numerele Vor Fi Egale.Decoperiti Care Sunt Numerele
Completati Propozitiile Cu Nume Predicative Multiple:a) Casele Sunt..., ... Si... .b) Nu Parea Nici ... Nici ... .c) Dupa Absolvirea Colegiului Va Ajunge ... Sa
Suma Dintre Un Numar Si Sfertul Sau Este 555.Aflati Numarul.va Multumesc Dak puteti Sa Ma Ajutati K Rez
Un Romb Are Latura De 6 Cm Si Un Unghi De 60, Aria Rombului Este Egala Cu?
.Perimetrul unui Triunghi Echilateral Este Egal Cu Perimetrul Unui Patrat Cu Apotema De 6 Radical Din 2 Cm.Calculati Apotema Si Aria Triunhiului
Scrieti-mi Si Mie 10 Sub. La Genul Feminin, 10 La Masculin Si 10 La Neutru
In Luna Ianuarie,normal Temperaturile Sunt Negative Ziua Sui Noaptea.Daca Intr-o Zi Este -7grade Si In Alta Zi Este +3grade,care Este Diferenta Dintre Cele 2zil
Oxid De Fier 2 + Aluminiu=oxid De Aluminiu + Fier :) Sa O Egalez
URGENT.Am Nevoie De O Compunere Daca As Fi Un Lucru,as Fi .... Pentru Ca... VA ROG AJUTATIMA AM NEVOIE URGENTT.Am Tema Pe Mainee.MULTUMESC
Ma Ajutati Sa Traduc Si Eu Aceste Propozitii In Engleza, Dar Nu Vreau Sa Fie Traduse Cu Google Translate.1. In Vacanta Ce Va Urma O Sa Merg La Munte.2.Voi Face