RO Study
👤
Mita88
Mita88
18-05-2016
Matematică
a fost răspuns
ajutatima la 19 va rog frumos
Răspuns :
Ninaninett
Ninaninett
18-05-2016
sper sa te ajute răspunsul meu și să înțelegi!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Fel De Propoziti Sunt Din Textul Urmator :MI-am Adus Aminte Si Vreau Sa Spun Si Eu o Poveste Raspunse Cu Glasusor Moale Babuta.Este Aici,in Vale Nu Departe
Punctele M,N Și L Sînt Colineare. Calculați Distanța Dintre Mijloacele Segmentelor MN Și NL,dacă MN=10cm Și [MN]≡[NL].Cercetați Toate Cazurile Posibile.
Rezolvati Ecuatiile , X Apartine Lui Z : a) 3x + 5 - 2(x+2) = 8-3 ( 1-x ) b) 15-4 ( 3x - 8 ) = -1
Cati Moli Corespund Pentru 224 Metri Cubi N2(azot) Masurati La 5atmosfere Si 27 Grade Celsius?
Am Nevoie Daca Puteti Sa Imi scrieti Un Dialog Imaginat Cu Anotimpul Preferat Personificat
Determinati:a)N Reunit Zb)N Intersectat Zc)N Intersectat Qd)N Reunit Qe)N Reunit Z-f)N Intersectat Rg)N Reunit Rh)Z* Reunit Qi)Q Intersectat Zj)Q Minus Rk)Z Min
Care Sunt Particularitatile Unei Opere Literare ? Si Definiti-le
Dupa Ce A Cheltuit 40% Din Suma Pe Carr Out-o La I Avea , Un Elev A Ramas Cu 120 De Lei . Suma Pe Care A Avut-o La Inceput Este Egala Cu...
Cifre Romane Dela 1 La 100
Intr-o Tipografie S-au Executat 2070 Formulare, Deparindu-se Cu 15% Numarul Planificat Al Acestora. Cate Formulare Au Fost Planificate?