RO Study
👤
MMSKC912
MMSKC912
18-05-2016
Fizică
a fost răspuns
care sunt sursele de energie
Răspuns :
Riba111
Riba111
18-05-2016
Sursele sunt lumina și apa
Answer Link
Rox39
Rox39
18-05-2016
curentul lumina si apa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
V. 1. Determinati In Fiecare Caz Numărul Natural N Pt Care Fractiile:repede Va Rog
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Cu Acest Exercitiu (ajut La Teme Un Elev Cu Nevoi Speciale)! Multumesc Frumos. Sa Se Demonstreze Urmatoarea Inegalitate:
Buna Ziua!Numele Meu Este Irina Si Am 12 Ani. Eu Am O Sora Si Un Frate Mai Mici.Pe Parinti Meu Ii Cheama Georgeta Si Pe Tatal Mai Il Cheama Marcel.Sunt Mica De
La 850 De Grade Celsius, Constanta La Echilibru A Oxidării CO În H2O Este 1. Equația Reacției Chimice Este CO (gaz) + H2O (gaz) <-->CO2 (gaz) + H2 (gaz).
Îndemn - Chemare La O Acţiune Se Afundară - Se Adâncirǎ Desiş - Pădure Tânără, Foarte Deasă Necontenit - Fără Oprire Mişunau - Umblau De Colo-colo
10. Precizează Felul, Valoarea Morfologică Și Funcția Sintactică Pentru Fiecare Numeral Dir Enunțurile. Mentioneaza Si Genul, Unde Este Posibil. A) Al Doilea V
Suma A Trei Numere Consecutive Este 24 Află Cele Trei Numere
Cum Pot Să Învăț Toate Lacurile României Și De Ce Tip Sunt Acestea?
Scrie, În Caiet, Răspunsurile Corespunzătoare, Astfel Încât Enunțurile Să Fie Corecte: A) Subiectul Din Proverbul Bunul Gospodar Îşi Face Vara Sanie Și Iarna Ca
1. Ce Părere Aveți Despre Felul În Care S-a Purtat Împăratul Cu Fata Lui Cea Mică? Dar Despre Purtarea Fetei? Ce Ai Fi Făcut Tu? Discutați Cu Întreaga Clasă. Di