RO Study
👤
Ion151
Ion151
17-05-2016
Limba română
a fost răspuns
personajele textului din Mincinosul
Răspuns :
Bubi8
Bubi8
17-05-2016
BalanzoniRosauraBeatriceColombinaOttavioFlorindoBrighellaPantaloneLelioArlecchino
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculeaza In Cat Timp Un Pendul Elastic Va Efectua 100 De Oscilatii Stiind Ca Perioada Oscilatiilor Este De 2 Sec...dau Coroana
32. Вставь Пропущенные Буквы. Иван Владимирович Мичурин Известный Ученый-садовол. Он Вырастил Небывалые Фрукты: Ябл Ки, Сочные И Мяж Кие, Как Груши Крыжовник, Г
Am Nevoie La Germană! Va Rog!!
Precizeaza Cazul Si Functia Sintatica Al Substantivelor Din Enuntul"Romanul Meu Va Fi Un Roman Cu Eroi Ciudati".
Ce Reprezinta Propozitia Hai Sa Ne Jucam De-a Rasaritul Soarelui (mirare, Indemn Etc Etc.) Dau Coroana
MOURIN Подберите По Одному Антониму К Выделенным Словам: Запоминал - Сердечность - Знание Помогает - Plz
Deci. Profu Meu De Rom Mo Pus Sa Conjug Niște Cuvinte: Alți, Mă, Mele, Cu Motocei. VA ROG AJUTOR!!!
Scrie O Compunere De 80-100 Cuvinte In Care Sa Raspunzi La Intrebarea "Cine Sunt Eu Adolescentul?"
Găsește Cel Mai Mare Număr Natural De Cinci Cifre Mai Mic Decât Cel Mai Mare Număr Natural De Cinci Cifre Diferite
(a) Numeşte Poligoanele Următoare Şi Precizează Denumirea Fiecăruia. Exemplu: Patrulaterul ABCD. B) Câte Poligoane Sunt În Fiecare Figură? DE M A B K N 0 Q F G