RO Study
👤
Adrian1110
Adrian1110
17-05-2016
Matematică
a fost răspuns
cu cat este mai mare hm decat mm
Răspuns :
TuNgusKa
TuNgusKa
17-05-2016
mm->cm->dm->m->dam->hm
Answer Link
MihaiKllerMate
MihaiKllerMate
17-05-2016
100000mm=1hm
este de 100000mai mare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Trapezul Dreptunghic Abcd, AB||CD, AB>CD M(A)=90 Grade, AB=25CM, BC=15CM,iardiagonala AC=20cm.a)Aratati Ca AC Perpendculara Pe BCb)Aflati Aria Trapezului
Scrie Enunturi In Care Structurile A Lua Partea So A Parea Rau Sa Fie Locutiune Verbale Si Imbinari Libere De Cuvinte RAPIDDD
Esti Rugat Sa Faci O Invitație Pentru Petrecerea De Crăciun La Care Vor Participa Personalități Din Toate Domeniile
Ma Ajutati Si Pe Mn Pls.
China Este O Tară Care Nu Are O Religie Natională. Totusi, Aproape O Cincime Dina) Estimează Populaţia Budistă Din China.bl Cu Cât Este Mai Mare Întreaga Popula
Un Grup De Turisti A Parcurs Cu Autocarul Un Traseu Turistic In Trei Zile. In Prima Zi A Parcurs 0,(3) Din Lungimea Traseului. A Doua Zi A Parcurs 0,25 Din Ce R
Valoarea Morfologica A Cuvantului Subliniat Din Secventa:,,procesul DE Fabricare''Va Rog Urgent!!
Buna! In Timp Ce Rezolvam Un Exercitiu, Am Ajuns La Un Pas Din Rezolvare In Care Nu Mai Stiu Ce Sa Fac. Poate Sa Imi Spuna Si Mie Cineva Cum Se Desfac Paranteze
Vârsta Medie A Unui Grup De Patru Prieteni Care Vor Să Faca Sky Jump Este De 21 De Ani. Primii Doi Prieteni Au Suma Vârstelor De 37 De Ani.a) Dacă Primii Doi Pr
Maine Voi Merge La Scăldat Cu Prietenii Mei Cei Mai Buni. Analizați Sintactic Și Morfologic. Pls Cineva Urgent!