RO Study
👤
Margaritar5
Margaritar5
17-05-2016
Matematică
a fost răspuns
Suma lui Gauss exercițiul v.4.202.
Răspuns :
Icristalis
Icristalis
17-05-2016
Nu se vede. Dar formula lui Gauss e:
1+2+3+4+....+n=n×(n+1):2=
Scuze ca nu te-am ajutat dar ti-am dat frmula si sper ca o intelegi.
Daca nu sti ce e ,,n" este numar natural.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formulează Cate Un Enunț In Care Sa Pui In Evidenta Înțelesurile Cuvântului Crud
Andreea Are De Parcurs Până La Școală 1,5 Km Iar Raluca Cu 2,5 Km Mai Mult Câți Kilometri Parcurge Zilnic Andreea Și Raluca Împreună( Calculează Drumul Dus Și Î
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Pentru Un Concurs . Am Nevoie De Idei Pentru O Compunere Despre Localitatea Mea Natala , Trebuie Sa Fie Frumos Vorbit În Ea , Si Am
Însușirile Lui Harap Alb.bun...
Calculati:a) 3supra4+2supra3-1supra2 .. B)12supra17×1supra4×17supra3.. C)15supra28÷25supra14 .. D)1intreg2supra5-1supra3×15supra11+13supra13
Când A Fost Elaborată Stema Actuală A României
{9×7+3×[(a×6:4):2]+2×5}:10+2×19=48
Ași Avea Nevoie De Funcția Sintactică Și Partea De Vorbire A Cuvintelor:vreau, Bunico!, Nostru, Mie, Nimic, Asemenea AcelorP. S. Dau Coroană La Primul Răspuns C
Calculează Perimetrul Triunghiului DEF ,dacă: a)DF=6cm ,EF Este Cu 2c! Mai Mare Decât DF Si DE Este Jumătatea Lui. EF: b)DE=5cm ,DF Este Dublul Lui DE Si EF E
Intr-o Clasa Numărul Fetelor Era 3_4 Din Numărul Total Al Băieților. Venind Inca 4 Fete, Numărul Fetelor A Devenit 50%din Numărul Elevilor Clasei. Câti Elevii