RO Study
👤
PuffyPuffyna1
PuffyPuffyna1
17-05-2016
Matematică
a fost răspuns
am nevoie urgent de problema 7
Răspuns :
Fabi2005
Fabi2005
17-05-2016
6x4=24(t poate transporta pe zi)
1200q=120t
120:24=5(zile)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Comenteaza Semnificatia Incipitului Si Anume: Omul Sa Fie Multumit Cu Saracia Sa, Caci, Daca E Vorba, Nu Bogatia, Ci Linistea Colibei Tale Te Face Fericit. ''Mo
Imi Trebuie O Compunere Subiectiva Despre Marea Neagra. Subiectiva, Adica Descriere Literara, Dar Eu Nu Stiu Cum Sa Fac, Pentru Ca nu Am Fost Niciodata Acolo S
Mama ,tata Si Fiica Au Impreuna 67 De Ani.Peste 2 Ani Mama Va Avea Varsta De Acum A Tatalui ,iar Peste 17 Ani Fata Va Avea Varsta De Acum A Mamei. Cati Ani Are
Ce Iseamna consilier Scolar
Indicati Volumul De Apa (ro=1g/cm Cub) Ce Trebuie Adaugat Peste 500g Piatra Vanata (CuSO4*5H2O) Pentru A Obtine O Solutie De Concentratie 25%.
Pe O Ramura Stau 3 Pasari: Fiecare Cantarea De 2 Ori Cat Cea Dinaintea Sa,precizeaza-le Greutatea Daca Toate Cantareau 861 Grame.
Mama ,tata Si Fiica Au Impreuna 67 De Ani.Peste 2 Ani Mama Va Avea Varsta De Acum A Tatalui ,iar Peste 17 Ani Fata Va Avea Varsta De Acum A Mamei. Cati Ani Are
Cum Sa Descompun In Factori Primi:[tex]x-1+xy-y[/tex]
Stiind Ca 3x- Y Supra 2x+ Y = 5 Supra 4, Calculati Valoare Raportului.
Intr-o Magazie Se Afla De Patru Ori Mai Mult Grau Decat In Alta.Daca Din Prima Magazie S-ar Scoate Cantitatea De 2t De Grau,iar In Cea De-a Doua S-ar Depozita I