RO Study
👤
Sasaursu2003
Sasaursu2003
17-05-2016
Fizică
a fost răspuns
la incalzirea corpurilor variaza
Răspuns :
Dang1
Dang1
18-05-2016
la incalzirea unui corp apare dilatarea si creste volumul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Raportula Adoua Numere Este 3/7. Suma Dintre Dublul Numarului Mai Mic Si Triplul Numarului Mai Mare Este 2700. Aflati Numerele? Multumesc !
Sa Se Afle Inaltimea Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu L=2 Si L=3 , Echivalent Cu Un Tetraedru Regulat Care Are Muchia = 6.
Fie ABCDA'B'C'D' Un Cub ,M Mijlocul Lui BC Si A'M=12 Cma Aratati Ca AB=8 Cmb calculati D [C, A'AM]C. AFLATI VALOAREA TG ≤ [ BD', ABC]
Pe Un Plan Orizontal Se Afla Un Corp Cu Masa De 20 De Kg Legat De Un Fir Trecut Peste Un Scripete.Un Om Trage De Capatul Celalalt Al Firului.Coeficientul De Fre
Alcatuieste O Compunere Din Zece Randuri Cu Titlul : TOAMNA ( Sa Nu Fie De Pe Net Va Rog)
Salut Am Si Eu O Problema La Matematica .. Deci Se Da Un Triunghi Cu Ab =15 BC-16 SI Masura Unghiului B Este De 120 De Grade .Stiind Ca Ce Perpendicular Pe AB (
Ce Se analizeaza La Pronume?
Care E Forma Actuala A Cuvintelor :făclie , Omorâea , Vârâea , Nu Perdea , Cetise , Trâmbiţi Si Pânea ?
De Ce Crezi Ca Planta Se Numeste Rochita-randunicii
Treceți Următorul Fragment Dialogat Din Schița BUBICO... De Ion Luca Caragiale În Vorbire Indirectă:- Frumuşel Căţel Aveţi, Zic Eu Cocoanii, După Câteva Momente