RO Study
👤
Davidionesi
Davidionesi
17-05-2016
Matematică
a fost răspuns
A 2016-a zecimala a nr 1,(35)
Răspuns :
Renatemambouko
Renatemambouko
17-05-2016
1,(35)
perioada are 2 zecimale
2016 : 2 =1008 gupuri de (35)
deci a 2016-a zecimala va fi 5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Poate Să-mi Spună Cineva Cum Pot Lua Link-ul De La Un Proiect În PowerPoint? Este Urgent!
Am Nevoie De Problema 25
Să Se Rezolve În R Ecuațiile:a) [tex] {2}^{x +} + {2}^{x + 1} + {2}^{x + 4 } = 19[/tex]b)[tex] {4}^{x } - 3 \times {2}^{x} - 4 = 0[/tex]c) [tex] Log_{3}
Un Teren De Formá Dreptunghiulară Trebuie Imprejmuit Cu Gard De Metal. Determinați Lungimea Totală A Gardului, Dacă Se Știe Că Lungimea Terenului Este Cu 17 M M
4. Câtul Dintre Un Număr Întreg Şi 8 Este –3. Determină Numărul Întreg.VA Rog Sa Ma Ajutați!!!! DAU COROANA!!!
• Suma A Trei Numere Consecutive Este 90. Care Este Numărul Cel Mai Mare?5 Suma Dintre Dublul Şi Triplul Unui Număr Este 200. Cât Este Numărul?6Suma Dintre Un N
4. ...så Alcătuiesc Imbinări Cu Următoarele Cuvinte:n-am, N-ai, N-a, N-ați, N-au.
2. Fără A Efectua Calculele, Alegeti Literele Care Identifică Împărţiri Care Vor Avea Ca Rezultat Un Numărîntreg Pozitiv.a) (-60):(+10):d) 0:(-10):g) 81:(-9):(-
6 Analizează Pronumele Personale, Indicând Funcția Lor Sintactică.„Vreau Să Spun Că-mi Plăcea Să-l Ascult, Dar Uneori Îmi Venea Mie Să Intru În Pământde Rușine
Va Rog Oamenk Buni Va Rog