RO Study
👤
Mariana64
Mariana64
17-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Sens opus al cuvîntului mai
Răspuns :
Adian
Adian
17-05-2016
raspunsul este cuvantul iunie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ALCATUIESTE DOUA PROPOZITII IN CARE FIECARE CUVANT SA INCEAPA MAI INTAI CU ACEEASI VOCALA ,APOI CU ACEEASI CONSOANA
Buna!Maine Am Test La Muzica Si Nu Inteleg Semnele De Alteratie ( Diez...becar...)Va Rog Sa Ma Ajutati Sa Le IntelegExplicati-mi Teoria Si Cateva Exempleva Rog
Va Rog Frumos Cn Ma Ajuta Si Pe Mine La Mate Cu Ecuatii De Forma Ax +b=0,a Q*,b(ecuatii In Q ) Nu Inteleg Cum Se Rezolva Ajutatima Maine Dau Test
Explicati Ce Este Gresit In Urmatoarele Enunturi:1.Raionul Pentru Noi-nascuti S-a Inchis.2.Politia A Prins Multi Raifacatori.3.Comportamentul Liberului-cugetato
Un Unfghi Al Paralelogramului Are Masura De 5 Ori Mai Mare Decit A Altui Unghi Al Paralelogramului . Aflati Masurile Unghiurilor Paralelogramului ?
Aflați 3 Nr. Naturale Consecutive Care Au Media Aritmetică 35.
(x+y) + 5=24 afla x+(y+5)
Spuneti'mi Si Mie Va Rog Doua Cauze S Doua Consecinte Ale Politicii De Conciliere A Frantei Si Angliei Fata De Statele Agresoare Din Anii '30...
Construiti Enunturi In Care Cuvintele Polisemantice A Ingheta Si Undă Sa Apara Cu 3 Sensuri Diferite
Identificati figurile De Stil Din Urmatoarele Fragmentea) Plopi Umbre Solitare In Vazduh Neclintit Visatori Ca Amorezi Stau De Veghe La Fereastra Si Pe Marmura