RO Study
👤
Xxl6
Xxl6
17-05-2016
Limba română
a fost răspuns
lucruri despre măgar
Răspuns :
Dragutel243
Dragutel243
17-05-2016
Magarul este un fel de cal.
El este foarte puternic .
Poate cara de doua ori greutatea lui.
Este un animal foarte bland si foarte pufos.
Ei mananca iarba dar si fan.
Ei sunt domestici .
Sunt mai multe feluri de rase.Cred ca ti-am fost de ajutor.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Opinia Noastra Desre Rolul Internetului In Viata Tinerilor cum Ii Influenteaza
Buna :) . Imi Puteti Da Caile De Comunicare Ale Rusiei Si Turismul Rusiei? Multumesc.
Suma A Doua Numere Este 99. Daca Din Primul Numar Scad 18 ,iar Din Al Doilea Scad 50 Atunci Diferenta Dintre Al Doilea Si Primul Numar Va Fi 7.Afla Cele Doua N
Intr- O Livada Sunt 2624 Meri Si Pruni. Peri Sunt Cu 869 Mai Putini Decat Meri Si Pruni La Un Loc. Afla Cati Pruni Sunt In Livada ,daca Meri Sunt Cu 618 Mai Pu
Prezentarea Unui Eveniment Cultural La Care Ai Participat.
Alcatuiti Familia De Cuvinte A Substantivului DOINA Si A Verbului A CANTA
1. Calculati Suma Tuturor Numerelor Naturale Care , Inpartite La 7 , Dau Catul 10. 2. Diferenta A Doua Numere Este 93 . Calculati Numerele , Stiind Ca , Impart
In Trei Cutii Sunt 56kg De Biscuiti .in Prima Cutie Sunt Cu 2 Kg Mai Mult Decat In A Doua Cutie,iar In Cutia A Treia Cu 12 Kg Mai Putin Decat In A Doua Cutie.ca
1/225 Douazeci De Mucitori Pot Termina O Lucrare In 24zile.cinsprezece Muncitori In Cate Zile Pot Finaliza Aceeasi Lucrare b)Scrieti Nr-15 Ca Produs De Doua Nr
Un Teren Agricol Are Forma Dreptunghiulară. Lungimea Are 60 Metri , Iar Lățimea 4,5 Decametri. Pe Jumătate Din Suprafață Terenului Se Cultivă Cartofi, Pe O Trei