RO Study
👤
Cori211
Cori211
17-05-2016
Engleza
a fost răspuns
o compunere vizita de ion luca caragiale
Răspuns :
Davidelu2
Davidelu2
17-05-2016
un copil s-a dus la vecinul lui,fiind ziua lui.Era foarte nelinistit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu Ce Numar Trebuie Amplificata Fractia 5 Supra 4 Pentru A Obtine Numitirul ,numar Natural De Doua Cifre ,patrat Perfect
Imi Puteti Spune Unde Sebafla Lacurile Bucura Si Bâlea,va Rog?
Buna , Am Si Eu Nevoie De 20 Propozitii Cu Trecutul Simplu Si 25 Cu Trecutul Continuu (in Engleza) Multumesc Anticipat :)
11) Alcătuieşte Enunţuri În Care Cuvintele ,,mătură'',,,fluture'' Şi ,,urmă'' Să Fie,pe Rând,verbe Şi Substantive.
Scrieti Responsabilitatile Care Decurg Din Dreptul Copilului De A-si Exprima Opinia
Imi Puteti Da Concluzii Pentru Experimentul Legat De Determinarea Randamentului Mecanic Al Unui Plan Inclinat?
Redacteaza O Compunere De 80-150 De Cuvinte (10-15 Randuri), In Care Sa Descrii Un Taram Fabulos Sau O Planeta Pe Care T-ar Placea Sa O Vizitezi In Compunerea T
Ma Ajutati Va Rog? a) ( 2 Supra 3 )la Puterea A 2 + 8 Supra 15 b) (- 1 Supra 2 ) La Puterea A 3 * 16 c) (- 5 Supra 6 ) La Puterea A 2 * 1 Intreg Si 1 Supra 5 d)
La Un Concurs De Matematica Se Acorda 5 Puncte Pt O Problema Rezolvata Correct Si Se Scad 2 Puncte Pt O Problema Gresita. Alexandru A Trimis 20 De Probleme Rez
Un Tractor A Arat In 3 Zile 10 Hectare De Teren. In Prima Zi A Arat Jumatate Din Teren,a Doua Zi A Arat Cu 1,4 Hertare Mai Putin Ca In Prima Zi,iar A treia Zi A