👤
a fost răspuns

Indica doua cuvine monosilabice si doa cuvinte plurisilabice din textul urmator:                          Copii eram noi amandoi                                                                                                        Frate-meu si cu mine                                                                                                            Din coji de nuca car cu boi                                                                                                   Faceam si inhamam la el                                                                                                       Culbeci batrani cu coarne.                                                                                                       Si el citea pe Robinson,                                                                                                        Mi-l povestea si mie                                                                                                               Eu zideam Turnul-Vavilon                                                                                                     Din carti de joc si mai spunem                                                                                          Si eu cate-o prostie.  va rog frumos ajutatima si indica din acet text doua cuvinte care contin hiat si doa cuvinte care contin diftong va rog frumos ajutatima