RO Study
👤
Gabriela146
Gabriela146
16-05-2016
Engleza
a fost răspuns
ce inseamna any si some
Răspuns :
Stefan1510
Stefan1510
16-05-2016
Any se foloseste la intrebari si negati iar some la afirmatii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prin Dizolvarea Acetilenei În Apă Se Obţine O Soluţie Saturată (c.n.) Cu Concentraţia Procentuală (solubilitatea Acetilenei În Apă Este 1,17g/1 L De Apă)?
Amândoua Exercițiile Vă Rog. Cine Răspunde Primul V Aprimi O Coroniță Și Mă Voi Abona La El. Este Vorba De Cartea Dalia Și Micii Detectivi. La Exercițiul 2. Se
Un Triunghi Dreptunghic Are O Cateta De 6 Cm Si Unghiul Opus Ei De Masura 60°. Perimetrul Este De ...........cm .Iar Aria Triunghiului Este De ......cm Patrati
A Ce Crezi Că Ar Putea Să Miroasă Următoarele Animale: Hipopotam, Aligator, Țestoasă ,ponei
Avem 11 Grupe A Cate 4 Numere. Luam Din Fiecare Grupa Un Numar Si Se Formeaza O Combinatie De 11 Numere. Cate Combinatii A Cate 11 Numere Exista? va Multumesc
Raportul Dintre Masurile A Doua Unghiuri Suplementare Este 5. Determinati Masurile Celor Doua Unghiuri.
Va Rog Sa Imi Dati O Idee De Rezolvare. Nu Imi Dau Seama Daca E Materie De Clasa A VII-a Sau E De A VIII-a, Caz In Care Nu Am Cum Sa Rezolv. Multumesc
Nu E Urgent.Cine Stie Va Rog...
Se Dau 3 Numere Întregi A, B Și C, Nu Neapărat Distincte. Să Se Afișeze În Ordine Crescatoare. Date De Intrare Se Citesc De La Tastatură Cele Trei Numere. Date
Avem 11 Grupe A Cate 4 Numere. Luam Din Fiecare Grupa Un Numar Si Se Formeaza O Combinatie De 11 Numere. Cate Combinatii A Cate 11 Numere Exista? va Multumesc