RO Study
👤
ANDRA2341
ANDRA2341
16-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Vă rog ajutatima la ex.2
Răspuns :
DeniiWings11
DeniiWings11
16-05-2016
priveliști = subiect
sălbatice si mărețe = atribut
se arătau = predicat
flori= subiect
colorau=predicat
albe, portocalii si albastre = atribut
câinele = subiect
lătra = predicat
furios=atribut
iepurele = subiect
alerga = predicat
speriat= atribut
pădurea =subiect
adapostea= predicat
tăcută= atribut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Îmi Face Un Referat La Cartea Secretele Gunoaielor De Alice Popa Primește 50 De Puncte
Fie Triunghiul Isoscel ABC Cu Baza [BC], M Ap [AB], N Ap [AC], Astfel Incat [AM = [AN], Dacă P, Q Ap [BC], Astfel Încât [BQ] = [PC], Q Ap [BP], Să Se Arate Că:a
. Укажите Предложение, В Котором Неверно Выделена Грамматическая Основа.1.Рядом С Нашим Домом Разбили Новый Парк.2.Взрослые И Дети Сидели У Костра.3.Дом Строят
Scrie Un Top Al Celor Mai Apreciate Teme Literare De Către Tineriigenerației Tale.cine Mă Poate Ajuta???
Valoarea Lui X Pentru Care Fracția X Minus 1 Supra X Este Echivalentă Cu Fracția 4 Supra 5 Este
2⁴x3x5²x7 Me Ajudem Ae
Subect+predicat+compliment Alcatuieste Propozitii Dupa Schema Subect+ Adjectiv+predicat+ Compliment Ajutatima Va Rog Mult Din Suflet
Pe Laturile Unui Triunghi ABC Echilateral Se Considera Punctele P Pe Segmentul BC, Q Pe Segmentul CA Și R Pe Segmentul AB, Astfel Încât BP Congruent CQ Congruen
Dacă A + B = 19 , B + C = 21 Și A + C = 20, Atunci: A) Calculați A + B + C B) Aflați Numerele A, B Și C Va Rog!
Să Se Determine Restul Împărțirii Numărului N=a0b+b0c+c0a+102^101n=a0b+b0c+c0a+102^101la 101.