RO Study
👤
Maria222221
Maria222221
16-05-2016
Limba română
a fost răspuns
analiza cuvantului poenita
Răspuns :
Gem2
Gem2
16-05-2016
poenita=s.comun,gen fem.,nr. sg.;
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cazul Si Functia Sintactica Pentru Numeralele Din Secventa:''Si L-a Slobozit, Si I-a Dat Stapana-sa TREI Pite Mari, DOUA Sa-i Fie De Merinde, Iar In UNA I-a Pus
Make A Poster To Tell People How To Save The Planet .Show Iti Ti The Class!Va Rooog!Repede Dau Coroana
Calculeaza Volumul Ocupat De Cuburi In Fiecare Dintre Cele Trei Cazuri Ilustrate Alaturat, Stiind Ca Fiecare Muchie A Unui Cub Este De 1cm
Afla Perimetrul Unui Dreptunghi Care Are Lățimea De 12 Cm Și Lungimea Cât Triplul Latimii
Cand Eu Aveam 18 Ani Fratele Meu Avea Jumatate.Azi Am 39 De Ani ,cati Ani Are Fratele Meu?
Buna Ma Puteți Ajuta Sa Compun 2 Sau 3 Strofe Cu Litera A,sa Scriu Despre Ea.va Rog Multumesc Sa Fie Ca O Poezioara Cu Rima Despte Litera A
Calculati Si Completati Spatiile Punctate: a) 3,2 Dam Patrati + 6,7 Ari - 990 M Patrati = ....m Patrati b) 15,2 Ha + 0,4 Km 2 + 15800000 M Patrati = ....ha c) 3
Un Fermier A Recoltat 12.200 T De Struguri. 1 Pe 5 Din Strugurii Recoltati Au Fost Vinduti la Pretul De 8 Lei Pentru Un Kg , Iar Restul Strugurilor Au Fost Tra
Dacă Elevii Unei Clase Se Așează Câte 2 În Bancă,un Elev Stă Singur În Bancă,iar Două Bănci Rămân Libere. Dacă Elevii Se Așează Câte 3 În Bancă,rămân 6. Bănci L
2 Va Rog Frumos.......am Nevoie Urgent....haide,