RO Study
👤
Andu62
Andu62
16-05-2016
Matematică
a fost răspuns
produsul vecinilor numărului 7
Răspuns :
Alesica17
Alesica17
16-05-2016
6x8=48
Asta este raspunsul
Answer Link
Aminasundus
Aminasundus
16-05-2016
vecinii lui 7 sunt 6si 8 iar produsul lor 6×8=48
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ca 1 Compus Cu 5 = 5x*y = Xy-5x-5y+30
Nu Stiu Cum Sa Rezolv Acest Exercitiu... Am Nevoie De Ajutor Pls! [tex] \lim_{x \to \infty} \frac{ X^{2} +1}{-2 X^{2} +12} [/tex]=??!
Dublul Numarului A Reprezinta De 4 Ori Numarul C Iar Numarul B Este De 3 Ori Mai Mare Decat C C
Calculeaza Si Completeaza : .Chip A Adunat 500g De Alune , Iar Dale 50 Dag .Cine A Adunat Mai Multe?.Cate Zile Au In Total Primele 3 Luni Ale Unui An Bisect?
Daca A Este Un Numar Intreg Cuprins Intre -4 Si 6 ,aflati Probabilitatea Ca Modul Sau Sa Fie Mai Mic Decat 3 scrieti Numarul -42 Ca Suma A Doua Numere Intregi a
O Compunere Cu Titlul Luna Având Introducerea:INTR-o Noapte S-a Întâmplat Așa,din Senin Ca Luna A Îmbătrânit.Ea S-a Aplecat Tot Mai Jos,pana A Atins Cu Burta Ei
1. Completează Enunțul Cu Subiectul Potrivit: ...................... Am Ajuns Cu Bine. a) El Si Familia Lui b) El Si Voi c) Noi Si Familia Lui d) Voi Și Ai Noșt
N^(2)-2n-3 Totul Supra N-3 Este Un Numar Natural , Oricare Ar Fi N Numar Natural Diferit De 3
Fie Unghiul AOB Cu Măsura De 150° Și OA=OB.Mediatoarele Segmentelor OA Și OB Se Întâlnesc În Punctul C.Demonstrati Ca:a)[OC Este Bisectoarea Unghiului AOB B)Tri
Cum Determin Abscisele Punctelor De Intersecție A Graficelor Funcțiilor:f:R-R,f(x)=x Pătrat-x Și G:R-R,g(x)=2x-2