RO Study
👤
Denisa292
Denisa292
16-05-2016
Matematică
a fost răspuns
ex 3,4 va rog urgent pleaze
Răspuns :
Deea123tbgbugguyf
Deea123tbgbugguyf
16-05-2016
a si b sunt drepte perpendiculare,c si d sunt drepte paralele,perpendiculare, paralele (ex.3)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cati Baieti Si Cate Fete Sunt Intr-o Clasa De 36 De Elevi,daca Nr Baietilor Este De 3 Ori Mai Mare Decat Al Fetelor?
Determinați Mulțimea A= {xlx €N, 3x+1=4
Masa Corpului Este Masura.... Probleme:1)ce Volum De Apa Se Afla In Vas Daca Forta De Greutate Ce Actioneaza Asupra Apei Este 500 N. 2)Greutatea Unei Sfere Gaun
1) Alcatuiti Enunturi Cu Expresiile "zgarie Branza" Si "asi Lua Ziua Buna"... FOLOSIND VORBIREA CURENTA! Si Care Este Sensul Cuvintelor Jordie Carpanos Si Pacos
Care Sunt Argumentele Pro Și Contra De A Dezvolta Un Nou Medicament?
Trei Cuvinte- Actiuni Pentru Cuvintul Sarbatoare
Traduceti In Franceza : 1.Astazi Suntem 31 De Elevi In Clasa. 2.Tatal Meu Are 47 De Ani Si Mama Mea Are 50 De Ani. 3.Hotelul Are 55 De Camere. 4.O Ora Are 60 D
Aflați Multimile X Si Y Stiind Ca Indeplinesc Simultan Coditiile : X\Y =2 , 6 X U Y=1,2,3,4,5,6,7 X Intersectat Y = 3,5,7
Un, Une, Ou, Des?,,,tele ,,,,table ,,,,,plante ,,,,,fleurs ,,,,,etagere ,,,,,jardin ,,,,,lampe ,,,,,,ordinateur ,,,,,,chaises ,,,,,tampis ,,,,,,tableau ,,,,,can
Varog Imi Trebuie Astazi!!! !Media Aritmetica A Doua Nr Naturale Este 482. Aflati Nr Stiind Ca Daca Impartim Unul La Celalalt Obtinem Catul 16 Si Restul 29