RO Study
👤
Aliina0
Aliina0
25-10-2014
Limba română
a fost răspuns
Sinonim la magna cum laude
Răspuns :
Аноним
Аноним
25-10-2014
inseamna- foarte bine -si este o apreciere data la trecerea unui examen de tip licenta, doctorat
Answer Link
Lilisor
Lilisor
25-10-2014
a realiza ceva cu succes,stralucit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Toate Perechile De Numere Prime Intre Ele Stiind Ca Suna Lor Este 12
Mă Puteți Ajuta La Tema La Matematică Vă Rog Frumos La Toate Exercițiile Care Se Văd În Poză
Va Rog Ajutați-mă !!!!!!!!
Pe Două Laturi Consecutive A Unei Case Cu Formă Pătrată Sa Săpat Un Șanț Cu Lățimea De 3 M Și Suprafața 159 M².Care Este Latura Casei?
Ajutor Pina Mine!explicatie Pas Cu Pas(scrieti Ex1... Ex2.. Ex3 Dau 50puncte +coroana
Se Alchileaza Benzenul Cu 224 L (conditii Normale) Propena. Scrieti Ecuatia Reactiei Chimice De Monoalchilare. Calculati Masa Izpropilbenzenului Obtinut Cu Un R
1 Choose From The Following Words To Fill In The Blanks:hero, Amazing, Life-savers, Smile, Blazer, Inner-self, Self-development, Changes, Expressa) Chibatman Wa
Teodor Doreste Sa Citească O Carte Cu 208 Pagini. Băiatul A Citit În Primele 6 Zile 12 Pagini Pe Zi. Cate Pagini Mai Trebuie Sa Citească Tudor In Fiecare Dintre
Imi Puteti Spune Va Rog Cum Se Face . Rapid!!!
Aria Unui Trapez Cu Baza Mica 12cm Și Înălțimea Egala Cu 4 Cm Este Egala Cu 64 Cm Pătrați. Lungime Bazei Mari A Trapezului Este Egala Cu...