RO Study
👤
Victorassem
Victorassem
15-05-2016
Istorie
a fost răspuns
cine a fost ultimul imparat la romani
Răspuns :
Аноним
Аноним
15-05-2016
A fost Flavius Romulus Augustulus , cred .
Answer Link
Аноним
Аноним
15-05-2016
Traian a fost primul imparat la romi care a dus lupte cu Decebal primul stramos al nostru.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Legătură Există Între Nevoile Umane Și Nevoile Economice?
Trăim În Permanență Diferite Emoții. Imaginează-ți Cum O Emoţie Prinde Viață Și Devine Personaj De Poveste. Realizează O Scurtă Poveste În Care Personajul Princ
Exercitiul 54 Cu Tot Cu Calcule
In Dreptunghiul MNPQ, Fie A Mijlocul Laturii PQ. Demonstrati Ca Triunghiul AMN Este Isoscel. Ajutor Am Nevoie Urgent! Va Rog!
Noteaza Cate Un Cuvant Care Să Respecte Cerintele De Mai Jos: 1.litera I Nu Notează Un Sunet;2. Litera Î Se Află În Interiorul Cuvântului;3. Litera  Se Află În
Câmpul Lexical Al Medicinei
7. Un Dreptunghi Are Perimetrul De 30 M. Dacă Lungimea Sa Este Cu 3 M Mai Mare Decât Latimea, Atunci: A) Lățimea Este Egală Cu........... M; B) Aria Sa Este....
În Figura Alăturată Este Prezentat Paralelipipedul Dreptunghic ABCDA'B'C'D'. Precizați Dacă Dreptele Următoare Sunt Paralele, Concu- Rente Sau Necoplanare: A A
Buna. Am Și Eu Nevoie De Ajutor Urgent La Engleza.
Verificați Egalitatea (a; B)×[a; B]=a×b, În Următoarele Cazuri: A) A=45, B = 54; B) A=70, B = 56; C) A=60, B = 72; D) A=90, B = 75 Dau Coroana+multe Puncte Rapi