RO Study
👤
Andreea783
Andreea783
15-05-2016
Matematică
a fost răspuns
Afla cati cm are fiecare latura
Răspuns :
Trased
Trased
15-05-2016
L=2l
P=2(L+l)=48cm
2l+l=24cm
3l=24cm
l=8 cm
L=16cm
R/s:
L= 16cm
l=8cm
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizati Partile De Vorbire Invatate Din Propozitia Colegii Priveau Spre El Cu Mila.
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutați! Dau Coroana Promit! In Spatiile In Care Am Colorat Cu Culoarea Albastru.
1. Identificați Si Notați Cele Mai Importante Fluvii Ale Africii (scrieți Pentru Fiecare O Particularitate La Alegere) 2. Enumerati 6 Aspecte Legate De Importan
Salut! Cineva Care Se Pricepe La Chimie, Poate Să Îmi Spună Și Mie Daca Am Rezolvat Corect? Nu Prea Mă Pricep La Această Lecție... (formarea Ionilor Negativi)(U
Notati Alcătuirea Scheletului Trunchiului La Om Dau Coroană
Rezolvă Rebusul Și Vei Afla Care Este Animalul Preferat Al Fetiței Clasa Pregătitoare
Scrie Un Text De 5-7 Enunturi Imbogatind Enunturile Si Expresiile:Este Anotimpul De Vara. Schimbarile Prooduse In Natura Sunt Ca S-a Facut Cald Pasarile Calatoa
Alcătuieşte Enunţuri În Care Pronumele Nehotărât,,altul” Să Îndeplinească Următoarele Funcţii Sintactice: A. Complement Prepozițional În Acuzativ; B. Atribut
Cine Ma Ajuta. Ms Nu Pot Afla Latura
VA ROG AJUTAȚI-MĂ E URGENT!! DAU 20 P VA DAU RAPORT DACĂ SCRIEȚI COMENTARI DE GENUL:qlakdkdn