RO Study
👤
Iusi
Iusi
14-05-2016
Chimie
a fost răspuns
coronita!!!!!Repede!!!!
Răspuns :
Nlinks
Nlinks
14-05-2016
2H2+O2=2H2O
S+O2=SO2
C+O2=CO2
2C+O2=2CO
N2+O2=2NO
2N2+3O2=2N2O3
2N2+5O2=2N2O5
P4+3O2=2P2O3
P4+5O2=2P2O5
2NO+O2=2NO2
2CO+O2=2CO2
2SO2+O2=2SO3
Mg+S=MgS
Zn+S=ZnS
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. In Tradiția Populară, Conform Textului, Drăgaica Este: a) O Coroniță Împletită Din Spice De Grâu. b) Denumirea Unui Târg Organizat În Această Zi. c) Cea Mai
Scrie, Pe Spațiul De Mai Jos, Răspunsul La Următoarea Întrebare. Ce Trebuia Stabilit Înainte De A Hotărî Meseriile Locuitorilor?.
SUBIECTUL 4 Rescrie Corect Următoarele Enunturi, Indiferent De Natura Greşelilor: *Le-ar Place Ca Tu Să Fi Binevoitor Cu Ei Si Sa Ii Consideri Ca Pe Proprii Pri
Analizeaza Pronumele Si Adjectivele Pronominale Din Textele De Mai Jos, Indicând Și Funcția Lor Sintactica. Puteti Sa Imi Spuneti Si Felul Și Cazul?? Va RogDau
Problema 30 Prin Metoda Segmentelor,este Fff Urgent Dau Coronita
VA ROG AJUTOR CA RAMAN REPETENT
Identificați În Fragment Un Predicat Nominal Și Precizați Structura Lui ( Va Rog Mult E Urgent , Măcar Predicatul Nominal Găsiți) Dau Coroana
19. Analizează Pronumele Personale Din Versurile De Mai Jos, Menţionând Persoana, Numărul, Genul, Cazul, Forma (dacă Este Cazul) Şi Funcţia Sintactică: - Mi-a P
Mă Puteți Ajuta? A=adevăratG=fals/greșit
(UC 1.3) Caracterizează Râul Dunărea După Algoritmul De Mai Jos, Aplicând Hărţile Tematice: A) Indică: Izvorul Râului: 1p. -o Unitate De Relief Traversată De Râ