RO Study
👤
Kkaddo
Kkaddo
13-05-2016
Engleza
a fost răspuns
descrie cum se imbraca o persoana in engleza
Răspuns :
ErikaC
ErikaC
13-05-2016
She wears a simple black shirt with animal print on it, blue jeans and a pair of sneakers.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog, Ajutați-mă!!! Dau Coroană![tex]Scrieti.raportul.dintre.numerele.4\frac{1}{2}.si.2\frac{1}{4}.si.caluclati.valoarea.acestui.raport.[/tex]
Dacă 3x+y/2= X-y/5 Atunci Raportul Dintre X Și Y Este Egal Cu: A. -7/13. B.7/13. C. 13/7. D. -13/7.
. Numerele U, V Și W Sunt Direct Propodionale Cu 11, 13 Si 26 A) Cât La Sută Din U + V + W Este W B) Află V Știind Ca 4²+V=W = 1836.
Traduceți Acestă Propoziție: Eu Cânt La Pian.
6. Alcătuiește O Propoziție Negativă, În Care Substantivul Cu Funcție Sintactică De Subiect Din Enuntul Pe Peretele Interior Al Tobei Erau Numai Rafturi Cu Cărț
Rescrie Din Poezia „Lacul” O Imagine Vizuală Și Una Auditivă.
2. Priveşte Imaginile Şi Creează O Poveste După Acestea, Cu Titlul: ,,Căsuţa Din Poiană". Cât De Somn Îmi Este.... Pe Lalea Eu Pic De Somn! Toată Noaptea Sfor-s
Ma Puteti Ajuta Cu Acest Exercitiu, Vă Rog Frumos!
2. Indică Prin Ce Elemente De Relație Sunt Introduse Completivele Directe Descoperite La Exercițiul Precedent. 1. Identifică Propozițiile Completive Directe Di
. Numerele U, V Și W Sunt Direct Propodionale Cu 11, 13 Si 26 A) Cât La Sută Din U + V + W Este W B) Află V Știind Ca 4²+V=W = 1836.