RO Study
👤
Jojoboc
Jojoboc
12-05-2016
Matematică
a fost răspuns
Calculand 0.216+0.216 :2
Răspuns :
GabrielaCiobanu2016
GabrielaCiobanu2016
12-05-2016
0,216+0,216:2=0,324
mult succes!:) ;)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie ABC Un Triunghi Cu Doua Laturi De Aceeași Lungime (AB=AC).Daca AB+BC=110 Cm Și BC-AB=30 Cm,afla Perimetrul Triunghiului. Va Rog Am Nevoie Urgent
Analizați Caracteristicile Unui Anticiclon Din Emisfera Nordică În Perioada De Iarnă, Folosind Imaginea Și Algoritmului Propus.a) Indicați Direcția De Deplasare
Cum Se Transformă Gradele Fahrenheit În Kelvini Și Invers? REPEDE VĂ ROG!!!
Deci, Eu Am O Prietena(care O Suspectez De Fake) La Care Vine Mereu Sorsa(mai Mare).să Vă Faceți O Idee, Prietena Mea Are 11 Ani Si Sorsa 23.cand Vine, Imi Spun
P PE Pour Ton Devoir De Français, Tu Dois Écrire Un Texte Sur Une Ville Idéale / Un Quartier Idéal. Qu'est-ce Qu'il Y A Dans Cette Ville / Ce Quartier Imaginair
Scrie Un Program Care Adună Un Număr Întreg Și Unu Real
De Selectat Figurile De Stil Din Textul "Doi Câini" De Alexandru Donici Va Rog Mult!!!
În Figura Alăturată Este Reprezentat Trapezul Isoscel ABCD Cu AB || CD, AB = 26 Cm, CD = 8 Cm Şi ACLBD, ACПBD={0}. Punctele M Şi N Sunt mijloacele Segmentelor A
5. Se Consideră Mulțimile A = {-1, 2, 4} Şi B = {-2, 1, 4}. Mulțimea A \ B Este Egală Cu: A) {4}; B) {-1, 2}; C) {-2, 1}; D) {-2,-1,1,4}.
Pentru 7 Kg Lămâi Şi 9 Kg Portocale S-au Plătit 267 Lei. Cât Costă 1 Kg De Lămâi Şi Cât 1 Kg De Portocale, Ştiind Că Un Kg De Portocale E Mai Scump Cu 3 Lei Dec