Răspuns :
Omul cu invatatura ii curge mierea din gura- cand un om vorbeste calm, cum trebuie si nu zgomotos iti este drag de acel om, iar vorbele aceluia parca ii curge mierea din gura, dar tu inveti din ce ti-a spus.
Tu devi hipnotizat de cuvintele aceluia si parca ai mai vrea sa il asculti mereu, fara sa te plictisesti putin deoarece stie sa explice, sa vorbeasca si sa se exprime, dar daca nu ar indeplinii aceste conditii, lumea:
-s-ar plictisi de el si o sa ii spuna intr-un final sa taca
-se plictiseste
-se infurie
-se enerveaza
-Incepe sa faca niste comentarii de prost gust, iar acea persoana se simte jignita
Acesta este argumentul meu despre proverbul "Omul cu invatatura ii curge mierea din gura".
Nu uitati sa va explicate parerea despre explicatia mea, iar la randul meu, va ascult pe voi.
Tu devi hipnotizat de cuvintele aceluia si parca ai mai vrea sa il asculti mereu, fara sa te plictisesti putin deoarece stie sa explice, sa vorbeasca si sa se exprime, dar daca nu ar indeplinii aceste conditii, lumea:
-s-ar plictisi de el si o sa ii spuna intr-un final sa taca
-se plictiseste
-se infurie
-se enerveaza
-Incepe sa faca niste comentarii de prost gust, iar acea persoana se simte jignita
Acesta este argumentul meu despre proverbul "Omul cu invatatura ii curge mierea din gura".
Nu uitati sa va explicate parerea despre explicatia mea, iar la randul meu, va ascult pe voi.
omul cu invatatura ii curge mierea din gura..omul invatat este cel care stie rostul fiecarei vorbe si cind so vorbeasca .este cel a carui vorbe suna precum sunetul unei lire atinsa cu dibacie de catre muze..este cel a carui vorbe vrei sa le auzi mereu iar uneori nu le poti intelege fiind atit de adinci si imbracate in mister si profunzime.doar oamenii intelepti cunosc momentul potrivit de-a vorbi si a rosti ceea ce este necesar