RO Study
👤
Riki10
Riki10
12-05-2016
Biologie
a fost răspuns
unde traieste somnul?
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-05-2016
Somnul traieste in ape dulci .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Determine Functia De Gradul II , F(x)=ax²+bx+c Stiind Ca : F(-2)=11 , F(1)=-4 , F(3)=6
Un Trapez Isoscel Are Lungimile Bazelor Sale Egale Cu 18 Cm Si Respectiv 30 De Cm Iar Lungimile Laturilor Neparalele Egale Cu 10 Cm.Calculati : a) Lungimile Di
VA ROG , AM O TEMA LA ED . TEH . SI TRWBUIE SA INVENTEZ LURURI !! VA ROG SA FIE CAT MAI MULTE !!
Perimetru Unui Teren De Sport Este De 224m.afla Lungimea Si Latimea Terenului ,stiind Ca Latimea Este Cu 8 M Mai Mare Decat 1/3 Din Lungime
Urgent!!! Am O Problema La Mate Si Nu O Stiu Rezolva...Intr-o Lada Sunt 30 De Mere Din Care 20%sunt Stricate.Se Ia La Intamplare Un Mar.Care Este Probabilitatea
O Scrisoare Adresata Ancai, Fosta Colega De Banca, Pe Tine Te Cheama Victor Barbu, In Care Sa Ii Spui Impresiile Tale Despre Primavara!
1.un Camion Circula Trei Ore Cu Viteza De 52,5 Km/h Si Apoi Inca 2,5 Ore Cu Viteza De 55,75 Km/h.Care Este Distanta Parcursa De Camion? Va Rog
Choose The Correct Alternative In The Following Senteces a)I Really Wish I(can,could) Speak Another Language. b)I Wish It(wasn`t,isn`t) So Could.I Hate Winter.
Compara: 3x 120m ..... 4x 97 Dm, , 12m + 24 Cm..... 10 M +28cm, 69cm:3......20 Cm + 30mm, 16 Dm X 4.....1280 Dm : 10
In Trapezul Isoscel ABCD ,cu AB Paralel CD ,m Unghiului C Este De 45 De Grade ,se Cunosc BC =4 Radical Din 2 Cm Si DC = 10 Cm . a)Calculati Lungimea Bazeil Mici