RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-05-2016
Limba română
a fost răspuns
din cupru ce se poate face
Răspuns :
Nikeairforce
Nikeairforce
12-05-2016
vaze inele
sarisi cablu bl si altele
Answer Link
Emma40
Emma40
12-05-2016
conducte de gaz,apa...,materiale pentru acoperis,boilere si alte dispozitive ce implica transferul de caldura.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Calculeze Numărul De Sarcini Elementare Ce Străbat canalul Unui Trăznet De. 59 KA Care Durează 3:10-7 S.Se Dă e=1,6 10-19 C.
5 Complete The Exchanges With The Correctadverbs Derived From The Adjectives In Bold.1 A: Why Is Benjamin Looking At You SoANGRYB: I Forgot His Birthday Again!.
Scrieți Un Referat Despre Economia Suediei.
4. Calculați: A) (-9)-(-8)-5-6; C) 21-(-10) (-3)-2; E)-250 (-4)-12-5; B) (-10)-(-8)-(-6)-(-4); D) (-207) (-205).171.0; F) (-11) (-5)-5-11.
Dacă Premisa Minora A Unui Silogism Valid Este Negativă. Ce Putem Stabili Cu Privire La Poziția Termenilor În Majoră?
O Problemă Din Starea Termică. Temperatura La Fizică REZOLVATĂ CU TOT CU CERINȚĂ!!! Nu Trebuie Ceva Greu Doar Să Alegeți Dintre A B C Și Ddau 100 De Puncte Inim
5. Se Consideră Mulțimile A = {-7, -2, -1, 3, 4, 8, 10), B = {x | Xe A, X ≤ 0), C = {x | Xe A, |x| = X), D = {x|xЄA, |x| = -x}, E = {x | X=A, |x| < 3}, F = {
Am 13 Ani, Imi Place Să Mă Uit La Filme Po*no Si Cand O Să Fiu Mare Visez Sa Fiu O C*rva Si Să Mă F*t Cu Lesbiane. Se Va Indeplinii Visul?Ce Credeți?
Aș Vrea Și Eu Un Referat Despre Proprietățile Solului Vă Rog Repede?
То 1. A. Transcrie Pe Caiet, Continuând Următoarele Structuri Pen Obține Comparaţii Originale. • • Codrul Ca ... Ciripitul Păsărelelor Asemenea ... ⚫ Un Pom Cât