RO Study
👤
Jzjsjjxjdjd
Jzjsjjxjdjd
12-05-2016
Matematică
a fost răspuns
ex 18.Va rog repede si a si b
Răspuns :
Diana1197
Diana1197
12-05-2016
SPER CA TE-AM AJUTAT! Daca nu poti vedea imaginea: a./\/\/ b./\/\/\
Answer Link
Ramonanyka
Ramonanyka
12-05-2016
ai in poza raspunsurile
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De La Tastatura Se Introduce Un Nr Natural De 2 Cifre Scrieti Un Program Ce Va Calcula Si Va Afisa Pe Ecran SSuma Cifrelor Nr.dat.
1. Perimetrul Unui Dreptunghi Este Egal Cu 48cm . Un Dreptunghi Cu O Latime Cu 2 Cm Mai Mare Si Cu O Lungime Cu 6 Cm Mai Mica Are Aria Cu 16 Cm Patrati Mai Mica
Ce Numar Inmultit Cu 5 Ati Da 108 Va Rog Ajutatima ! Dau Coroana Pentru Cel Mai Rapid Raspuns
Sa Se Compare √3+1 Cu √10-1 Exercitiul Intreg
Bună Tuturor ! ❤ Vreau Să Vă Zic , Cine Poate Să-mi Dacă Și Mie Harta Textului La "Laleaua Neagră" . Mă Refer La : -titlu; -autor; -personaje; -învățătura; Și T
A) Ci Doar In Limba Ta Durerea Poti S-o Mingii Iar Bucuria S-o Preschimbi In Cint B)Si Doar In Limba Ta Poti Ride Singur Si Doar Il Limba Ta Te Poti Opri Di
Am Nevoie De Personificari Repetiti Si Comparați Din Poezia Noapte De Vară De George Coșbuc.Daca Știți Și Tema Poeziei Va Rog Am Nevoie Urgent Dau Coroana.
Ajutor!!! Alcătuiește Propoziții Cu Cuvintele: Crepusculare, Evlavioasă, Haotice
Suma A Trei Nr Naturale Este 880.Daca Inpartim Primul Nr La Al Doilea Obtinem Catul 2si Restul 15,iar Daca Inpartim Al Treilea Nr Cu Primul Nr Se Obtine Catul3
Derivatele Cuvîntului Carte Mulțumesc