RO Study
👤
Manu19721
Manu19721
12-05-2016
Engleza
a fost răspuns
va rog ajutatima sa traduc in romana
Răspuns :
Andre22Olaru
Andre22Olaru
12-05-2016
Oh,nu!Morcovi !!! Nu imi plac morcovii!!!
Answer Link
Booss34
Booss34
12-05-2016
O,nu!Morcovi!
Nu imi plac morcovii.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Write A Letter To Sue Telling her What You And Your Family Did Last Summer Holiday .Do Not Use More Than 100 Words PLS AJUTATI-MA
Enumerati Cel Putin 3 Exemple De Rol Pozitiv Al Molustelor In Natura Si In Viata Omului.Argumentati Raspunsul.
Aflati M< Unui Patrulater Convex, Stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu Nr 11,15,21,25B)Aflati M<unui Patrulater Convex ABCD Stiind Ca <A,,B,C Sunt Di
Imi Spuneti Si Mie Exeplicatia Semnelor De Punctuatie Din Dialogul Acesta?-Sa Ti Le Curat? Repeta Gepetto Uimit. N-as fi Crezut Niciodata, Baiatule,ca Ai Gatul
Am Nevoie De Ajutorul Vostru Va Rog! Folosind Unele Dintre Cifrele 2,8,6,1,0si 5 Fara Sa Le Repetam Scrieti: A)cel Mai Mic Nr PAR De 4 Cifre: b)cel Mai Mare
Aflati M< Unui Patrulater Convex, Stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu Nr 11,15,21,25B)Aflati M<unui Patrulater Convex ABCD Stiind Ca <A,,B,C Sunt Di
Cine Ajuta Planta Sa Respire: Frunza, Semintele, Tulpina Sau Radacina?
Va Rog Sa Ma Ajutati Mult , Am Cateva Probleme La Matematica :1. Aratati Ca Urmatoarele Numere Sunt Patrate Perfect Dupa Exemplul :exemplu : 64*56 + 64*8 = 64*
A)Afllati Aria Unui Dreptunghi,stiind Ca Perimetrul Sau Este De 42,4,iar Lungimea Este Triplul Latimii. B)Aflati Aria Patratului Care Are Perimetrul Egal Cu 12,
Triunghi ABC, Masura De Unghia A=90 De Grade Masura De Unghi B=30 De Grade AC=4cm. Aflati Perimetrul Triunghiului ABC, Si Aria Triunghiului ABC. Va Rog Ajutati-